Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Υπολογίζω πως για ακόμα 100 χρόνια που θα βγαίνουν ''δεύτερα '' από ηχογραφήσεις που κόπηκαν και δεν μπήκαν σε δίσκο, υπάρχει ελπίς να ακούω μουσικούλα της προκοπής Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Υπολογίζω πως για ακόμα 100 χρόνια που θα βγαίνουν ''δεύτερα '' από ηχογραφήσεις που κόπηκαν και δεν μπήκαν σε δίσκο, υπάρχει ελπίς να ακούω μουσικούλα της προκοπής () ... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 50 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αυτός ο μπάρμπας δεν είναι που παίζει κάθε Κυριακή στον Άγιο Σουλπίκιο το εκκλησιαστικό όργανο? Αύριο σιχαμερή σουρτίνα του Ευρίπου θα έχω στα χέρια μου αυτό.... https://www.nakas.gr/el/proionta/mousika-organa/pliktra-synths/synthesizers/yamaha-yamaha-reface-dx-synthesizer_545729/?_gl=1*kdspgv*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQiAoeGuBhCBARIsAGfKY7yp3VKfvlksiK4S_TAJq6iIwzkcHlMf0iSdlie3eOjIYIsufHQpPrUaArRPEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αυτός ο μπάρμπας δεν είναι που παίζει κάθε Κυριακή στον Άγιο Σουλπίκιο το εκκλησιαστικό όργανο? Όχι. Τον μπερδεύεις με τον δίδυμο (στο ζώδιο) αδερφό του. 17 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αύριο σιχαμερή σουρτίνα του Ευρίπου θα έχω στα χέρια μου αυτό.... Θες να ασχοληθείς με τα FM synths τώρα στα γεράματα? Kalo kouragio (που θα'λεγε κι ο παλιόφιλος Olli Rehn)... Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Όχι. Τον μπερδεύεις με τον δίδυμο (στο ζώδιο) αδερφό του. Θες να ασχοληθείς με τα FM synths τώρα στα γεράματα? Kalo kouragio (που θα'λεγε κι ο παλιόφιλος Olli Rehn)... θέλω να έχω ένα μικρό στα ταξίδια, λες να μην αξίζει? Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε θέλω να έχω ένα μικρό στα ταξίδια, λες να μην αξίζει? Η Reface σειρά είναι best seller εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς είναι εξαιρετικά όργανα. Το μέγεθος και η τιμή τους γίνονται συχνά αιτίες παρανόησης. Απλά το DX μοντέλο, σαν FM synth που είναι, έχει την δυσκολία του στον προγραμματισμό σε σχέση με τα υπόλοιπα "τυπικά" synths. Αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική, οπότε μη φοβού. Διαθέτει επίσης και πολύ καλό mini πληκτρολόγιο. Είπαμε, το μέγεθος τους μπερδεύει και πολλές φορές περνάνε σαν toy keyboards, κάτι που δεν ισχύει ούτε για πλάκα. Καλή και δοκιμασμένη αγορά λοιπόν. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Η Reface σειρά είναι best seller εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς είναι εξαιρετικά όργανα. Το μέγεθος και η τιμή τους γίνονται συχνά αιτίες παρανόησης. Απλά το DX μοντέλο, σαν FM synth που είναι, έχει την δυσκολία του στον προγραμματισμό σε σχέση με τα υπόλοιπα "τυπικά" synths. Αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική, οπότε μη φοβού. Διαθέτει επίσης και πολύ καλό mini πληκτρολόγιο. Είπαμε, το μέγεθος τους μπερδεύει και πολλές φορές περνάνε σαν toy keyboards, κάτι που δεν ισχύει ούτε για πλάκα. Καλή και δοκιμασμένη αγορά λοιπόν. Αύριο θα το έχω, γμτ, Δευτέρα -Τρίτη είμανε Κάνηθο, σε κανά μήνα που θα ξανάμε θα στο φέρω να με το προγραμματίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Αύριο θα το έχω, γμτ, Δευτέρα -Τρίτη είμανε Κάνηθο, σε κανά μήνα που θα ξανάμε θα στο φέρω να με το προγραμματίσεις Δεν χρειάζεται, φαντάζομαι τόσα χρόνια θα έχει βιβλιοθήκες ήχων για όλα τα γούστα. Παίξε εκεί με τους preset ήχους του, "πείραξε" το και λιγάκι, και θα μπεις στο κλίμα. Ρίξε ένα μάτι στο review του SOS παρακάτω για ολόκληρη τη Reface σειρά να πάρεις μια γενική ιδέα. Είπαμε, είναι καλή αγορά. Κι αν στην τελική δεν μπορείς να συνηθίσεις τα mini keys, γι αυτό υπάρχει το MIDI, σύνδεσε το σε όποιο MIDI keyboarrd σου κάνει κέφι και τέλος. https://shorturl.at/bluY9 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις