Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Fred Chapellier - Gary's Gone (2012) Fred Chapellier - lead guitar Charlie Fabert - rhythm guitar Vic Martin - Hammond B3 Philippe Dandrimont - bass Denis Palatin - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου https://youtu.be/WBk3MdU9Y2A?feature=shared Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Πας τώρα να κινήσεις βδομάδα και έχεις το τύπο απ τη Κάνηθο να σε βάζει το κλάψα, τον κλαίει η μάνα του στο μνήμα, τον μαμπεμπεγοζγκόνη πουστη τελική, δεν έχει ιδέα και από χαμούνδ. Το τύπο που όταν δε σολάρει, αλλάζει χορδές ΌΧΙ ρε Κάταρακτ ημαρτόνε δλδ, η ζωή είναι ωραία, παρτάρουμε ρε γρουσούζη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε 1) Ακόμα ζουν αυτοί? 2) Ο πληκτράς γιατί έχει παρτιτούρες μπροστά του? Μην και ξεχάσει τις...5 νότες που παίζει όλες κι όλες σε όλη τη διάρκεια του live? 3) 42 λεπτά live? Ο ορισμός της αρπαχτής. Τώρα βέβαια που ξανακόβω τις φάτσες τους, τα 42 λεπτά μάλλον φαντάζουν αιωνιότητα γι αυτούς. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, npap είπε Ωραίος ο Jared Gold, τον έχω σε 4-5 άλμπουμς του Dave Stryker αλλά όχι σε προσωπικές δουλειές του. Θα του ρίξω ένα ψαξιματάκι. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ωραίος ο Jared Gold, τον έχω σε 4-5 άλμπουμς του Dave Stryker αλλά όχι σε προσωπικές δουλειές του. Θα του ρίξω ένα ψαξιματάκι. ωραίες παραγωγές... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις