Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μπορεί να σας φανεί παράξενο (και σε άλλους), αλλά είναι ο δίσκος των purple που μου αρέσει περισσότερο από όλους. Πειράζει που είναι και ο δικός μου αγαπημένος; 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε θα την πω την αμαρτία μου... Παρότι είχα την τιμή και την χαρά να παίξω με τον Gillan, σαν τον Hughes τίποτα... Για τα αυτιά μου, το απόλυτο Άλλο στυλ αυτοί οι δύο, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, τους αγαπάω και τους δύο καθότι φανατικός DP οπαδός. Η φωνή του Hughes βέβαια τραβάει το ίδιο ακόμα και σήμερα, δεν παλεύεται ο γέροντας. Αυτό το γκρουπ ήταν και παραμένει μια κατηγορία από μόνο του, πραγματικά σπάνια περίπτωση. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ωραία τα 3/5 των Deep Purple mark 3... Ναι, αλλά για τους Trapeze δεν λες τίποτα. Ακούω Hughes εδώ και ανατριχιάζω. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Άλλο στυλ αυτοί οι δύο, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, τους αγαπάω και τους δύο καθότι φανατικός DP οπαδός. Η φωνή του Hughes βέβαια τραβάει το ίδιο ακόμα και σήμερα, δεν παλεύεται ο γέροντας. Αυτό το γκρουπ ήταν και παραμένει μια κατηγορία από μόνο του, πραγματικά σπάνια περίπτωση. Από τους DP πέρασαν τρεις βάρδοι, μια κατηγορία από μόνος του ο καθείς- καμία αντίρρηση και μεταξύ μας και οι τρεις λατρεμένοι, ο καθένας για το στιλ του. Απλά αυτό πάντα που με "τρέλαινε" με τον Hughes ήταν αυτή η "μαύρη" funk/soul/rock φωνή στο σώμα ενός λευκού Και πάμε άλλο ένα από τη δισκάρα... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μην κουράζεσαι, βάλε όλο το album κατευθείαν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ναι, αλλά για τους Trapeze δεν λες τίποτα. Κομματάρα, πόσα χρόνια έχω να το ακούσω... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μιας και ήρθε και ο Μανώλης στην παρέα, ας πάμε λίγο πιο ανατολή... ΥΓ: Τελικά πάντα καταλήγουμε στην πχιότητα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ελάτε να σας φτιάξω λίγο τώρα (κάντε subscribe λέμε, είναι το κανάλι μου) Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Τελικά, το βράδυ εξελίσσεται σε ξημέρωμα- αφιέρωμα Hughes. Και τότε θυμήθηκα ότι ο πάλε ποτέ "έγκριτος" δισκοκριτικός του (πάλε ποτέ) Heavy Metal, Γιάννης Κουτουβός, είχε χαρακτηρίσει το ακόλουθο "κοπριά από γομάρια" Χμμμμ... 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις