Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Πώς μου ήρθε τώρα αυτό... Άκουγα το Noiz jam - Back to the 80's και μόλις ξεκίνησε το σόλο του @mpamps, για κάποιο λόγο με πήγε καρφί σε αυτό: 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πώς μου ήρθε τώρα αυτό... Καλά αυτό είναι καραμπίνα Τέρυ, ακόμα και εμφανισιακά. Σαν να σε βλέπω 20plus χρόνια πριν στην Γλυφάδα να παίζεις. 27 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άκουγα το Noiz jam - Back to the 80's και μόλις ξεκίνησε το σόλο του @mpamps, για κάποιο λόγο με πήγε καρφί σε αυτό: Το σολάρες παίξανε όλα τα παιδιά τότε ... Ειδικά ο Βρασίλης και ο Jimmy Pap γαζώσανε κανονικά. Επεξεργασμένο 18 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 @Terry RoscoeBeck5 Α ρε Τερρυ!!!! Τι μας εκανες βραδυατικα.. Με αναγκασες να βγαλω κιθαρα κ να σου αφιερωσω αυτο! Πανε πανω απο 15 χρονια απ'την τελευταια φορα που το παιξα. Θυμηκα εκει οτι θυμηθηκα σε 5 λεπτα, σκοτωσα κ το ταππινγκ στο σολο το κλεισα κ οπως μου κατεβηκε κ πρωιμα... Δεν πειραζει. Για παρτυ σου Forever Young.mp3 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Αντε να βαλω κ αυτην την κομματαρα τους 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Κ η αγαπημενη μου καρααλητικη υπερποζεροκομματαρα εβερ 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πώς μου ήρθε τώρα αυτό... Άκουγα το Noiz jam - Back to the 80's και μόλις ξεκίνησε το σόλο του @mpamps, για κάποιο λόγο με πήγε καρφί σε αυτό: Δεν την ξέρω την μπαντα. Θα την ψάξω. Πάντως, ούτε που θυμάμαι να το ηχογραφώ αυτό το σολο. Τώρα που το ακούω δε μου αρέσει καθόλου. Κάκος ήχος νκι αν εξαιρεσεις τα πρώτα 10-15 δευτερόλεπτα, μετα δεν... Αν το έγραφα σημερα, με τίποτα "δε θα πέρναγε το πασο". 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Το σολάρες παίξανε όλα τα παιδιά τότε ... Ειδικά ο Βρασίλης και ο Jimmy Pap γαζώσανε κανονικά. Θυμόμουν ότι σε ένα jam Βασίλης (ως billaraskats27) και JimmyPap είχαν δώσει ρέστα, αλλά δε θυμόμουν ποιο. Επεξεργασμένο 19 Νοεμβρίου 2023 από mpamps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, mpamps είπε Θυμόμουν ότι σε ένα jam Βασίλης (ως billaraskats27) και JimmyPap είχαν δώσει ρέστα, αλλά δε θυμόμουν ποιο. Ο @Mixolydianb9b13 ως Jimmy Pap ακόμα στο συγκεκριμένο τζαμ δίνει ρέστα ακόμα κ από επιταγή εκατομμυρίων... Το άκουγα χτες κ μου έπεσαν τα σαγόνια πάλι. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2023 Η φάση είναι "αισθησιακό τρίο". LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2023 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις