Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θυμήθηκα αυτό, που ο τραγουδιάρης έχει αποθάνει-αδελφικός φίλος, τότε στα τελευταία του- Ο Digi αρπαχτήκαμε κάποια στιγμή με δική μου υπαιτιότητα , είχε ξεκόψει ήδη απ το φόρδουμ. Το Κωστάκη και τη Μαρία δεν τους ήξευρα τους έφερε ο Δίνζης στο στούνδιο και τα μαστίγωνε τα παιδιά να παίξουν τις ανοησίες μου. Ο Σπύρος, ήταν παρεξηγημένος με τον Δίνζη και ήταν ο μόνος που έγραψε ζμπιτ ιτ, μετά παρεξηγήθηκα κι εγώ μαζί του, γιατί δεν ήξερε τον Μικ Ρονσον χαχαχαχαχαχα και τον προσέβαλα. Σπύρος, υπέροχο παιδί και μουσικός Ο Περτέρης φυσικά, κάτι σα τον Τάιλερ τον έχω, εγώ και ο Ρακή τζης ένα πράμα Τότε έπαιξα και πλήκτρα και γενικά παίζω τα πάντα, χωρίς να γνωρίζω τίποτα. Θα φτιάξω οβίνδεο περί του άσθματος. Στο τέλος ο Μάλκομ δίνει τα ρέστα Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Υπέροχο άσθμα, ελπίζω να μην εξέλαβες το σχόλιό μου ως προσβλητικό προς το πρόσωπό σου. Αν και μου θυμίζεις τον Σκρέκα φατσικά σε αγαπώ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙς ΜΕ 4ΧΟΡΔΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου από MGs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου Εκεί γύρω στο 5 λεπτό, ακούγεται μια βαθειά...ουδείς εκ των νοιζάδων ημπορεί να παίξει αυτό το ''αστείο'' σόλο Θέλει ψυχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vangelis Mertzanis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου Η εκδίκηση της μισοριξιάς, όλες ωδειακές, με το τρόπο τους ΥΠΕΡΟΧΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου Να διδάσκεστε εκ του ευαγγελίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις