Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου Ένα Toto για να έρθω στα ίσια μου μετά τους PAF του χιλιάρικου που είδα και έπαθα κοκομπλόκο 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Ένα Toto για να έρθω στα ίσια μου μετά τους PAF του χιλιάρικου που είδα και έπαθα κοκομπλόκο Σύρε να αλλάξεις καμιά πάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Σύρε να αλλάξεις καμιά πάνα Είσαι far out γέροντα... Over the hills and far away δηλαδής και ακόμα παραπέρα. Ο γιόκας μου τον Μάρτιο θα παίξει στον Σταυρό του Νότου (εγώ δεν έχω παίξει ποτέ εκεί) το ακόλουθο με την μπάντα της μουσικής σχολής του... Ώρα για συνταξιοδότηση για τους "δεινόσαυρους" all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου Με ρωταγε πριν ενας μαθητης για γκρουβα και του λεω ακου αυτο 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις