Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Νομίζω πως έχει δίκιο ο τύπος we don't live here any more Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Nighthawks at the Diner (Xρονια Πολλά στους Γιαννηδες και στις Ιωαννες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Τελειο κομματι , απο το χωρο της ηλεκτρονικης μουσικης ! Σταζουν τα μελια απο τη μελωδικοτητα :D 1 *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, n4Sha είπε Τελειο κομματι , απο το χωρο της ηλεκτρονικης μουσικης ! Σταζουν τα μελια απο τη μελωδικοτητα :D Απίστευτο κομμάτι, κάθε φορά με πιάνουν ανατριχίλες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου @Alex Raptakis Εδω τα παλικαρια καναν φοβερο cover! Χανει λιγο σε "αισθηση" σε καποια σημεια. π.χ. το Intro riff δεν μου αρεσει ο τροπος που το παιζει. ΕΠισης θα ηταν ωραιο να βαλει WhammyBar στο σολο. Ειχα χρονια να το ακουσω , το ιδιο επαθα και εγω ! Φοβερη αισθηση ! Το χω βαλει 50 φορες σημερα :D *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου Alice (full album) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου Παραγωγάρα. 1998. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις