Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2023 Jim Alfredson - For Miles (2023) Jim Alfredson - Hammond Will Bernard - guitar Alex Sipiagin - trumpet Diego Rivera - sax Michael Dease - trombone E.J. Strickland - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και αν και δεν μου αρέσουν αναρτήσεις βίντεο στο συγκεκριμένο thread οι οποίες δεν αποτελούν επίσημες στούντιο ή live κυκλοφορίες, ποστάρω το παρακάτω που είναι από τις πιο αγαπημένες μου συναυλίες εκεί έξω, και κάθε του στιγμή είναι οπτικοακουστική απόλαυση υψίστου κάλλους. Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 από fusionakis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Jimmy Smith - White Christmas (1964) Jimmy Smith - Hammond Kenny Burrell - guitar Art Davis - bass Grady Tate - drums George Devens - percussion + 14-piece brass section Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις ολοκλήρωσα την θέαση μιας ταινίας (covenant), η οποία είχε ένα κομμάτι στους τίτλους τελους, με το οποίο έφαγα σκάλωμα. Το soundhound δεν το αναγνωριζε και μου πήρε λίγη ώρα να το βρω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Tο soundhound δεν το αναγνωριζε και μου πήρε λίγη ώρα να το βρω. Περίεργο, εμένα μου το βρήκε αμέσως. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Ήταν σε χαμηλή ενταση η tv... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2023 Να κλείσει καλά μια δύσκολη χρονιά More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2023 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2023 Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά (For) Every Looser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2023 1984 - 2024... Πέρασαν 40 χρόνια! Γι' αυτό μας έπιασε η νοσταλγία (συν) γέροντες και κάνουμε παρέλαση τις νεανικές μας φωτογραφίες; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις