mpamps Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Να ακούσουμε κάτι κλασικό Freddie Roach - Brown Sugar (1964) Freddie Roach - Hammond Eddie Wright - guitar Joe Henderson - sax Clarence Johnston - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 O 20χρονος Joey... Joey DeFrancesco - Dr. Jeckyll (1991) Joey DeFrancesco - Hammond C3 Paul Bollenback - guitar J.R. Henry - trumpet & flugelhorn Robert Landham - alto sax Glenn Guidone - tenor sax Byron Landham - drums Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Jon Lord - Pictured Within (1998) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό τον κύργιο τον ξέρς? Παίζει κι εδώ. Επεξεργασμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτό τον κύργιο τον ξέρς? Nope. Ωραίος ο μάστορας... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Nope. Ωραίος ο μάστορας... Βιάστηκα να μιλήσω. Με ένα search στη δισκοθήκη μου (pc) βλέπω ότι τον έχω σε δύο άλμπουμ του Matt Schofield, τα "Ear To The Ground" (2007) και "Live At The Jazz Cafe!" (2005). Anyway, ένα άλμπουμ του Freddie στα "πλατό" να ακούγεται, βουρ για μπάνιο και έξω για Ένα δείγμα παρακάτω. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Βιάστηκα να μιλήσω. Με ένα search στη δισκοθήκη μου (pc) βλέπω ότι τον έχω σε δύο άλμπουμ του Matt Schofield, τα "Ear To The Ground" (2007) και "Live At The Jazz Cafe!" (2005). Ε, σε μια εβδομάδα θα παίξει στην Αθήνα. Με τον Robben Ford. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πως αλλά εκεί στο Μπουντοκάν όλα ακούγονται καλύτερα. Επεξεργασμένο 2 Δεκεμβρίου 2023 από bouzoukleri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2023 Gregor Hilden Organ Trio - Vintage Wax (2021) Gregor Hilden - guitar Wolfgang Roggenkamp - Hammond B3 Dirk Brand - drums 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις