Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2023 Επέστρεψε ο άσωτος και θυμήθηκα τις ωραίες μέρες που μελετούσα εμμονικά (τα ρυθμικά εεε, μη με περάσετε και για κάναν ψυχάκια) 3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 29 Οκτωβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Όταν η περούκα συναντά το metal 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Α ρε Μπιλ με πορωσες τωρα. K αναγκαστηκα μετα ν'ακουσω αυτο 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Χαίρομαι φίλε μου, οι περούκες και το μέταλ είναι μεγάλη μου καψούρα απ'όταν άρχισα να ακούω μουσική. Εγώ κάπως βρέθηκα στην τωρινή μου καψούρα. Και τι δε θα 'δινα για να παίζω τέτοια μετά τη δουλειά να ξεχαρμανιάζω. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 o καλύτερος Airto μακράν 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 και αυτό εξαιρετικό σύνθεση του γνωστού μας Milcho Leviev και λύδιο ριφ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 κι αυτό ψάρια πουλώ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Κάνα γιουροβιζιονικό έχεις να ποστάρεις φίλος? Άσε τον Moreira και πιάσε την Foureira. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις