fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Το ριφ των πλήκτρων εννοώ στην αρχη, όχι ή ανάπτυξη ή όλο το κομμάτι Ναι βρε, το κατάλαβα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ναι βρε, το κατάλαβα. Α το κατάλαβες Ε? Το κατάλαβες? Αποχωρώ 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Για τους Judas Priest δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Για 5 λόγους . Ο ένας λέγεται Sad wings of destiny. Ο δεύτερος λέγεται Sin after Sin. O τρίτος λέγεται Screaming for Vengeance. Ο τέταρτος είναι τα δίδυμα Ram it Down & Painkiller. KAI Ο ΠΕΜΠΤΟΣ που θα μπορούσε να είναι αυτοκράτωρ λέγεται Defenders of the faith. Οπότε θα είμαι αυστηρός επειδή καιρό τώρα δεν είμαι fan boy. Μου ακούγεται το σινγκλάκι σαν soundtrack από anime τριτοτέταρτου Έλληνα κομίστα που προσπαθεί να κάνει καριέρα στη Χιλή. Δεν με ψήνει. Ας κάνει μπάντα ο Φώκνερ με τα παιδιά από το στούντιο. Μια χαρά ιδέες υλοποιεί. Ας πάνε τα γερόντια για κανένα μπανάκι στον πύργο τους στην Ισπανία. Όχι τίποτα άλλο, έβγαλαν και ο άσωτοι αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Όχι τίποτα άλλο, έβγαλαν και ο άσωτοι αυτό Εμένα μου ακούγονται σα μια ποζεράδικη κακή βερσιόν των Priest. Πάντως με αυτό το όνομα, ό,τι και να βγάλουν, φοβάμαι ότι δεν πάνε πουθενά. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Εμένα μου ακούγονται σα μια ποζεράδικη κακή βερσιόν των Priest. Πάντως με αυτό το όνομα, ό,τι και να βγάλουν, φοβάμαι ότι δεν πάνε πουθενά. Να ήταν μόνο το όνομα. Δυναστεία έχουν γίνει τα γερόντια με τις αλληλοκατηγορίες και τα διάφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Βρασίλη μου εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με τον Τέρρυ. Μιλάμε κολλάτε γάντι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Βρασίλη μου εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με τον Τέρρυ. Μιλάμε κολλάτε γάντι. Και σάιτ γνωριμιών το Νόιζ...να δούμε που θα φτάσουμε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Ε καλά, μεταλλας στην Ελλάδα 80ζ (τερρυ) κ 90ζ (εγώ) ήταν μερικά σχήματα που είχαν πολυυυυ πέραση. Το Σηάτλ είχε 3 τέτοια (από τα οποία άκουγα τα ενάμισυ) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Απο τον πλεον αγαπημενο ολων 5 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις