Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Single από τον καινούριο δίσκο που έρχεται το 24. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10000% Priest. Όταν πρωτομπήκε το ριφφ της κιθάρας, σκέφτηκα "ξυρίζει πολύ, σίγουρα είναι ΠΣηφίο". Πάρα πολύ καλό!!! EDIT: Πάντως αν εξαιρέσουμε την υπερκομπρεσαρισμένη παραγωγή, και το πρώτο σόλο κιθάρας που σρεντάρει πολύ, θα έλεγα ότι είναι βγαλμένο από τα 80s-90s. Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πάντως αν εξαιρέσουμε την υπερκομπρεσαρισμένη παραγωγή, και το πρώτο σόλο κιθάρας που σρεντάρει πολύ, θα έλεγα ότι είναι βγαλμένο από τα 80s. Φανταστικά είναι τα σόλα του, δεν ξέρω αν θα τα έλεγα σρεντ, ίσως με ψιλονεοκλάσικαλ έννοια. Το κομμάτι πάντως μουσικά/αισθητικά θα μπορούσε να είναι άνετα στο Painkiller. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Θυμηθηκα αυτο τωρα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Jazzjoker είπε Φανταστικά είναι τα σόλα του, δεν ξέρω αν θα τα έλεγα σρεντ, ίσως με ψιλονεοκλάσικαλ έννοια. Αυτό ακριβώς εννοούσα. Και σίγουρα είναι φοβερά. Απλά μου φαίνονται λίγο εκτός 90s Priest (όχι ότι είναι κακό αυτό βέβαια). Όταν μπαίνει ο Glen (αν δεν κάνω λάθος ότι παίζει και αυτός στο σόλο) αλλάζει το πράγμα. Εκεί ακούς πραγματικά Priest. Είναι κομματάρα, και παίζει λίγο με τους χρόνους, και έχει το στοιχείο της έκπληξης, και ο Rob είναι σε μεγάλες φόρμες στα γεράματα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Έτσι όπως μπαίνει το πριστ νόμιζα πως είναι από τα προσωπικά του Σερινιαν Τούμπανο ακούγεται Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε μουσικά/αισθητικά θα μπορούσε να είναι άνετα στο Painkiller. Και σε αρκετά παλιότερο άλμπουμ μην σου πω ... 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε νόμιζα πως είναι από τα προσωπικά του Σερινιαν Αυτά που έχω εγώ είναι πολύ πιο fusion. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jazzjoker είπε Single από τον καινούριο δίσκο που έρχεται το 24. Καλοοοο Ειχε και λίγο Rush - Tom Sawyer μεσα. . Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2023 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Καθίστε να μπει ο Terry, και θα γίνει χαμός. Όλη την δισκογραφία Priest θα ακούσουμε. Α, ρε τα νιάτα μας γμτ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και σε αρκετά παλιότερο άλμπουμ μην σου πω ... Αυτά που έχω εγώ είναι πολύ πιο fusion. Το ριφ των πλήκτρων εννοώ στην αρχη, όχι ή ανάπτυξη ή όλο το κομμάτι Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις