Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 Ο τεραστιότατος Cory Henry σε ρεσιτάλ. Το τέλος για πολλές ενέσεις. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Πριν 15-20 χρόνια, περνούσα όλα τα ΣΚ με τον πατέρα μου. Συχνά έβαζε Miles Davis και από εκεί κάπου, κάπως, αργότερα κατέληξα στον Bill Evans και έγινα ξανά 8-9 χρόνων, κοιτώντας τον ήρωά μου να μεταφράζει Ρώσους ποιητές στον υπολογιστή με τα φώτα χαμηλωμένα. Είχαμε κάποια κακά νέα από γιατρούς πρόσφατα και το μυαλό παίζει διάφορα παιχνίδια. 2 4 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Πριν 15-20 χρόνια, περνούσα όλα τα ΣΚ με τον πατέρα μου. Συχνά έβαζε Miles Davis και από εκεί κάπου, κάπως, αργότερα κατέληξα στον Bill Evans και έγινα ξανά 8-9 χρόνων, κοιτώντας τον ήρωά μου να μεταφράζει Ρώσους ποιητές στον υπολογιστή με τα φώτα χαμηλωμένα. Και μόνο η σκηνή που περιγράφεις, είναι συγκλονιστική. Σαν να βλέπω ταινία. Και μου θυμίζει πολύ, δικές μου εμπειρίες (μόνος μου, χωρίς τον πατέρα μου). 41 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Είχαμε κάποια κακά νέα από γιατρούς πρόσφατα και το μυαλό παίζει διάφορα παιχνίδια. Εύχομαι να είναι περαστικά Βασίλη. Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Εμένα κάθε ΣΚ είχαμε τραπέζι στην αυλή και το ρεπερτόριο ηταν συγκεκριμένο.Απο ότι μου έχουν πεί,μιά φορά που έφευγαν οι καλεσμένοι του,πήγα στο τραπέζι και ήπια ότι είχε μείνει στα μπουκάλια απο μπύρα. Λογικά την επόμενη μέρα στο δημοτικό τα άλλα παιδάκια τραγουδούσαν το "ήταν ενα μικρό καράβι" και εγώ το "υπάρχω". Τωρα του έχω ένα ραδιάκι στο πατρικό και ακούει,αν ακούει,οτι παίζει.Γι αυτό επέστρεψα και πίσω και άφησα και την μουσική,σαν επάγγελμα.Σου εύχομαι αυτό το οποίο δέν υφίσταται πλέον στην δική μας περίπτωση,να σου πάνε όλα καλά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ήξερα όταν έφυγα στο εξωτερικό ότι θα αντιμετωπίσω τέτοιες δύσκολες καταστάσεις κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα τόσο σύντομα, καλά καλά δε μπήκαμε στον τρίτο χρόνο. Έτσι τα φέρνει η ζωή όμως. Ευτυχώς υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και η στήριξη από το ταμείο του για να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Περιμένω οριστικές διαγνώσεις και επόμενα βήματα για να επιστρέψω μερικές μέρες να είμαι κοντά. 7 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Εισαι σιγουρος πως ηθελες να το ποσταρεις σ'αυτο το θρεντ? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εισαι σιγουρος πως ηθελες να το ποσταρεις σ'αυτο το θρεντ? Δεν είχε που να το γράψει. Πρέπει να ανοίξουμε θρεντ για εκκλησιαστικά είδη. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις