σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μπα ... Το θέμα είναι αν έχει μαντί, ή την βγάζουν ξεροσφύρι. Δε γνωρίζω τι είναι το μαντί Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Dim χτύπησε "ευαίσθητη" χορδή. Και ως ποντιακής καταγωγής (που είμαι) του αφιερώνω αυτόν τον ύμνο από την πατρίδα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Δε γνωρίζω τι είναι το μαντί Χάνεις. https://www.argiro.gr/recipe/mikrasiatika-manti/ Παραδοσιακά τα φτιάχνουνε στον Πόντο. Επεξεργασμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Πωωωωωω 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Πωωωωωω Είναι κόλαση σου λέω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Πωωωωωω Παλι σε λαθος νημα είμαι? 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παλι σε λαθος νημα είμαι? Μια χαρά είσαι. Καλή όρεξη (που είσαι κυρ Αλή μου να δεις τι γίνεται). Επεξεργασμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Σαν τους ντολμάδες ('ή σαρμάδες) με αμπελόφυλλο της (αείμνηστης) Πόντιας γιαγιάς μου, πουθενά... Άντε τώρα και έναν Lynch με την kamikaze του να έρθουμε στα ίσια μας. ΥΓ: Μαύρη και κατάρα... Ξημέρωσε το απόλυτο ξενέρωμα στη δουλειά. Σαββατοκύριακο ΔΕΘ με όλα τα σχετικά πουρουπουπού 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Μαύρη και κατάρα... Ξημέρωσε το απόλυτο ξενέρωμα στη δουλειά. Σαββατοκύριακο ΔΕΘ με όλα τα σχετικά πουρουπουπού Θα τελειώσει γρήγορα φέτος, μην αγχώνεσαι. Για να προλάβει η αστυνομία το ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ δηλαδή. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 Βασικα νομιζα οτι ποσταρησα στο τι ακουτε οχι τι τρωτε. Η πρωτη ερωτηση που μου κανουν σε οσους συστηνομαι ειναι είσαι ποντιος? Και μαλλον απογοητευονται οταν λεω μικρασιατης.... Ομως...ΜΕΝΩ σε ποντιακο χωριο. Καλα ηταν. Μαντι γιοκ. Ψητα. Και δη σε πιατο... Αλλα...ΤΙ κιθαρα ειχε ο κιθαρίστας? (Απο τ αρχιζει) Εγω δεν ειπα τιποτα 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις