fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Αν είσαι μουλτινστραμενταλιστ οι περίεργες μπουτίκ τελε επιτρέπονται Αν είσαι παιχταράς και συνθεταράς και γράφεις τέτοιες κομματάρες .... Συνέχα εσύ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λεντμπελικος Μαικ. To 8o λεπτο και μετα θελετε, που πιανει το Gallows Pole. Επεξεργασμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 από odis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν είσαι παιχταράς και συνθεταράς και γράφεις τέτοιες κομματάρες .... Συνέχα εσύ. Συνεχίζω Κονκλουζιο: Αν θέλω τελε πρέπει... -Να βρω λεφτά -Να μελετήσω -Να γράφω κομματαρες -Να παίζω όλα τα όργανα -Να πάρω μπουτίκ όργανο με χάμπουργκερζ 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Συνεχίζω Κονκλουζιο: Αν θέλω τελε πρέπει... -Να βρω λεφτά -Να μελετήσω -Να γράφω κομματαρες -Να παίζω όλα τα όργανα -Να πάρω μπουτίκ όργανο με χάμπουργκερζ Και ένα τελευταίο. Να μην προσπαθείς να κάνεις ινφλουένσιν στις τέλε. Τότε ναι, με την ευχή μου. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εκει που κοιμόμουν, ένιωσα μια κρυάδα, ένα ντουβρτζαζ... Τσεκαρω θερμοκρασίες, 27C στο σπίτι... Λέω δεν γίνεται, κατι έχει γινει στο noiz... Και διαβάζω αυτό... 2 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Αν θέλω τελε πρέπει... ...και ΗΡΘΑ! ΗΡΕΜΑ Βιβί τώρα, ήρεμα μην έχουμε άλλα... Επεξεργασμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 από Freedom 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Freedom είπε Και εκει που κοιμόμουν, ένιωσα μια κρυάδα, ένα ντουβρτζαζ... Τσεκαρω θερμοκρασίες, 27C στο σπίτι... Λέω δεν γίνεται, κατι έχει γινει στο noiz... Και διαβάζω αυτό... ...και ΗΡΘΑ! ΗΡΕΜΑ Βιβί τώρα, ήρεμα μην έχουμε άλλα... Έλα ρε Φρρρρρ Δες ποιος πισταρε βίντεο με μπουτίκ τελε με διπλούς κ τρέμολο κ θα καταλάβεις γιατί μπερδεύτηκα Εκτός αν είστε συννενοημενοι για να με τεσταρετε ασουμε 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Έλα ρε Φρρρρρ Δες ποιος πισταρε βίντεο με μπουτίκ τελε με διπλούς κ τρέμολο κ θα καταλάβεις γιατί μπερδεύτηκα Εκτός αν είστε συννενοημενοι για να με τεσταρετε ασουμε Βρε αλητεία, το αποφάσισα... Θα γράψω ένα web spider να σε ελεγχω 24/7/365, κάθε φορά που θα σου μπαίνουν Τελεϊδέες, να προτάσω το δασυτριχό μου στέρνο assούμε και να σε σώνω από αυτή την μάστιγα...καθε φορά που θα κάνει detect οτι υποτροπίασες θα βαράει σειρήνα εδω, ΔΑΕ κανονική ναούμ... Κάτσε να ξεθάψω το programming πληκτρολόγιο μου...αυτό με τα ίδια συμβολα που είχε ο Predator assούμε... 1 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Freedom είπε Βρε αλητεία, το αποφάσισα... Θα γράψω ένα web spider να σε ελεγχω 24/7/365, κάθε φορά που θα σου μπαίνουν Τελεϊδέες, να προτάσω το δασυτριχό μου στέρνο assούμε και να σε σώνω από αυτή την μάστιγα...καθε φορά που θα κάνει detect οτι υποτροπίασες θα βαράει σειρήνα εδω, ΔΑΕ κανονική ναούμ... Κάτσε να ξεθάψω το programming πληκτρολόγιο μου...αυτό με τα ίδια συμβολα που είχε ο Predator assούμε... Δε φταιω εγω. Φταιει ο Φιουζιος. Αληθεια Κ για να το γυρισουμε στο θρεντ αυτος ο αληταρας 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Δε φταιω εγω. Φταιει ο Φιουζιος. Αληθεια Κ για να το γυρισουμε στο θρεντ αυτος ο αληταρας Entering Berserk Mode... ...please take cover and wait... Επεξεργασμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μιας που πήγε εδώ η κουβέντα, είναι και Παρασκευή, προσκυνήστε το είδωλο 3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις