Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XIV

BillTrantos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ηρεμήσουμε λίγο, και μια και ξημερώνει Σάββατο, να βάλουμε το παρακάτω αριστούργημα.
Κανονικά έπρεπε να το ποστάρω στο Prog θρεντ, αλλά κι εδώ καλά είναι, ίσως το ακούσουν πιο πολλοί.
1970 και οι παρακάτω κύριοι κυκλοφόρησαν ένα (και μοναδικό) άλμπουμ-διαμάντι.
John Gustafson - vocals & bass
Pete Robinson - keys
Mick Underwood - drums

image.thumb.png.0e50b90580aee995165235958a8388bf.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η φιουζιονίλα κατακούτελα απογευματιάτικα ?

• Like 2

all this has happened before and will happen again

• Moderator

Απαράδεκτο... Μα είναι δυνατόν να αφήνουν να παίζουν κιθάρα τύποι με τέτοιο μαλλί; Αίσχος, που πάμε, που βαδίζει η ανθρωπότης...

Βίντεο "μάπα", παίξιμο "ραπτομηχανή"... ?

• Like 4

• Moderator
7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Δώσε λέμε.

Να δώσω φίλος, αλλά είναι δυνατόν να παίζει με tele; Ο χαμένος ξάδερφος του Φάνκιου πρέπει να είναι... ?

• Like 2

37 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η φιουζιονίλα κατακούτελα απογευματιάτικα ?

Πέστα! Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η...Ογκερίλα κατακούτελα απογευματιάτικα και δεν σταματάω να ακούω. Μπoρώ να ακούω Auger όλη μέρα, και μια και έχω τα άπαντα απ'αυτόν, μπορώ και πρακτικά να τον ακούω όλη μέρα.?

Περιττό να πω ότι, ό,τι βρίσκετε με το όνομα του απ'έξω το αγοράζετε/κατεβάζετε/κλέβετε.?? 

Παρακάτω δύο εξαιρετικά δείγματα απ'τη δισκογραφία του, το πρώτο από άλμπουμ των Julie Driscoll, Brian Auger & The Trinity και το άλλο από ένα live των Brian Auger's Oblivion Express.

Ο τύπος είναι τρομακτικός Hammond player, και το "τρομακτικός" πάρτε το κυριολεκτικά. Μια σχολή από μόνος του.????

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator

Και αφτά τα (jazzie) παλικάρια μου φάνηκαν καλά... Μάλλον τα ξέρει ο Νέστορας- πρέπει να είχαν παίξει στο πανηγύρι στον Άγιο Φλώρο πριν μερικά καλοκαίρια, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ?

• Like 2
  • Χαχα 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου