Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να ηρεμήσουμε λίγο, και μια και ξημερώνει Σάββατο, να βάλουμε το παρακάτω αριστούργημα. Κανονικά έπρεπε να το ποστάρω στο Prog θρεντ, αλλά κι εδώ καλά είναι, ίσως το ακούσουν πιο πολλοί. 1970 και οι παρακάτω κύριοι κυκλοφόρησαν ένα (και μοναδικό) άλμπουμ-διαμάντι. John Gustafson - vocals & bass Pete Robinson - keys Mick Underwood - drums Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Έπαθα Peter Green σήμερα. Τεράστιος. 3 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η φιουζιονίλα κατακούτελα απογευματιάτικα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Απαράδεκτο... Μα είναι δυνατόν να αφήνουν να παίζουν κιθάρα τύποι με τέτοιο μαλλί; Αίσχος, που πάμε, που βαδίζει η ανθρωπότης... Βίντεο "μάπα", παίξιμο "ραπτομηχανή"... 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Τέρρυ μου, τα χτυπάς ένα προς ένα. Δώσε λέμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δώσε λέμε. Να δώσω φίλος, αλλά είναι δυνατόν να παίζει με tele; Ο χαμένος ξάδερφος του Φάνκιου πρέπει να είναι... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η φιουζιονίλα κατακούτελα απογευματιάτικα Πέστα! Αφτός ο σατανάς ο Καταρράκτης φταίει με τον Brian Auger και μου ήρθε η...Ογκερίλα κατακούτελα απογευματιάτικα και δεν σταματάω να ακούω. Μπoρώ να ακούω Auger όλη μέρα, και μια και έχω τα άπαντα απ'αυτόν, μπορώ και πρακτικά να τον ακούω όλη μέρα. Περιττό να πω ότι, ό,τι βρίσκετε με το όνομα του απ'έξω το αγοράζετε/κατεβάζετε/κλέβετε. Παρακάτω δύο εξαιρετικά δείγματα απ'τη δισκογραφία του, το πρώτο από άλμπουμ των Julie Driscoll, Brian Auger & The Trinity και το άλλο από ένα live των Brian Auger's Oblivion Express. Ο τύπος είναι τρομακτικός Hammond player, και το "τρομακτικός" πάρτε το κυριολεκτικά. Μια σχολή από μόνος του. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Και αφτά τα (jazzie) παλικάρια μου φάνηκαν καλά... Μάλλον τα ξέρει ο Νέστορας- πρέπει να είχαν παίξει στο πανηγύρι στον Άγιο Φλώρο πριν μερικά καλοκαίρια, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις