Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XIV

BillTrantos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας χρόνος κλείνει σήμερα χωρίς τον μεγαλύτερο Hammond player που πέρασε ποτέ από αυτόν τον πλανήτη.🙏

• Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και επειδή κάποιοι που δεν ξέρουν ακόμα τον Joey δεν καταλαβαίνουν απ'το παραπάνω βίντεο γιατί ήταν "ο μεγαλύτερος Hammond player που πέρασε ποτέ από αυτόν τον πλανήτη", η παρακάτω live εκτέλεση θα τους λύσει κάθε απορία. Εδώ ο Joey στα 28 του.🚀

• Joey DeFrancesco - Hammond B3
• Paul Bollenback - guitar
• Byron Landham - drums

Recorded live at the 1999 San Francisco Jazz Festival, Bimbo's 365 Club, San Francisco on October 28, 1999.

image.png.21611ad92102e40911b41136414f7d2f.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator

Αφτά είναι τραγούδια λαίμαι... 666 the number of the beast, with my new ID card hell and fire was spawned to be released 😂😂😂 The ritual has begun, Satan's work is done 😇

• Like 1

all this has happened before and will happen again

• Moderator
12 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Κάτι ξέρω γω φίλος που έχω ακόμα την ταυτότητα απ'το...1991.😌

Και εγώ φίλος έχω μια... vintage (νομίζω του 1997, αλλά με λατινικούς χαρακτήρες). Και δεν πήγαινα να την αλλάξω διότι κάθε τρεις και λίγο έβγαινε ένα ρεπορτάζ για τις "νέες ταυτότητες, ευρωπαϊκού τύπου" που έρχονται. 😂

Και κάπως έτσι πέρασαν όχι τα χρόνια, οι δεκαετίες...

Μια φορά δε, μου είχε λήξει το διαβατήριο και έπρεπε να πάω Βρετανία (προ Brexit), οπότε πήγα με την ταυτότητα. Χμμμ... με κοίταζε, με ξανά κοίταζε στο border control- τελικά πέρασα 😄

Στην επιστροφή- από Μπέρμιγχαμ πετούσα για Παρίσι και πίσω.  Και είμαι σε αυτό το άνευ λόγου και αιτίας "φαραωνικό" Ντε Γκολ και τρέχω να προλάβω την πτήση μου. Πάω να περάσω από το τσεκ, βγάζω την ταυτότητα, με κοίταζε, με ξανά κοίταζε, με ξανά ματά κοίταζε και μετά άρχισε μια "συνεννόηση" αλά Monty Python- γαλλικά αυτός, αγγλικά εγώ- ότι είναι μια έγκυρη (ελληνική) ταυτότητα. Και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου για να φτάσω στο τέρμιναλ. Αξέχαστο το Ντε Γκολ 😄

Πάμε και το άλλο...  

• Like 2

• Moderator
23 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε

ο μεγαλύτερος Hammond player που πέρασε ποτέ από αυτόν τον πλανήτη"

Μπλέξαμε με τους... σατανάδες και ξέχασα αυτό:

Στο μπαρ στο ξενοδοχείο που ήμουν, ήταν ένα παλικάρι, μέλος του Noiz, με κιθάρα από τον "δικό" μας nasokosm (αλλά αν είναι δυνατόν, strat σώμα με tele headstock- δεν γλυτώνεις πουθενά από τις tele, ούτε στις διακοπές) 😂, ο οποίος είναι τρελός και παλαβός με Sco (ακούς Στράτο). 

Και βάζει το ακόλουθο και τον ρωτάω ποιος βαράει το Hammond; Ήταν ο "δικός" σου. Εντυπωσιακός 😎

• Like 2

Το αστείο είναι ότι τρέχουν να πάρουν την προηγούμενη ταυτότητα, για την οποία προηγούμενη ταυτότητα είχε γίνει ο χαμός, με Χριστόδουλο να βγάζει το λάβαρο της επανάστασης κλπ

Έχουμε κάνει τους Μόντυ Παιθον να μοιάζουν με ντοκυμαντέρ

Επεξεργασμένο από manosx
  • Συμφωνώ 1

19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και βάζει το ακόλουθο και τον ρωτάω ποιος βαράει το Hammond; Ήταν ο "δικός" σου. Εντυπωσιακός 😎

Ναι, το έχω δει. Έχω τα άπαντα από δισκογραφία και κάποια βίντεο. Δεν παλευόταν ο Joey, πραγματικά φαινόμενο. 

Τώρα θυμήθηκα μια ιστορία που έχει σχέση με το άλμπουμ "666", μια και πόσταρες την κομματάρα από εκεί, και η οποία είναι και αυτή σύνθεση Παπαθανασίου, για να μην ξεχνιόμαστε.🥰

Κάποτε που λες  είχα ένα γειτονάκι φίλο, μαζί είχαμε μεγαλώσει στην ίδια πολυκατοικία, αν και μικρότερος από μένα. Ο Νίκος λοιπόν (που έχω να τον δω απ'τα τέλη των 90s) είχε κόλλημα σε κάποια φάση με το υποβρύχιο ψάρεμα και γενικά με τις καταδύσεις. Είχε ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε στολές κατάδυσης, εξοπλισμό, ταχύπλοο κλπ. Ροκάς κυρίως στα ακούσματα, Hard Rock και τα συναφή, αγόραζε CDs και γενικά ψαχνόταν. 

Σε κάποια φάση γίνεται μπάτσος και κολλάει με μια εσωτερική "χριστιανοταλιμπανική" κλίκα του τμήματος του, και από κει άρχισε η κατρακύλα. Του δίνουν κάτι βιντεοκασέτες-"ντοκιμαντέρ" για τον σατανισμό και τη σχέση του με το Rock και αποβλακώθηκε εντελώς. Πουλάει τα πάντα, καταδυτικό εξοπλισμό, σκάφος, CDs, sound systems, τα πάντα, και πάει και αγοράζει δύο video players και άρχισε να κοπιάρει τις συγκεκριμένες βιντεοκασέτες και να τις πασάρει σε γνωστούς κι αγνώστους.🙄 Οι γονείς του, καταπληκτικοί άνθρωποι, ήταν έτοιμοι να φουντάρουν.

Γιατί στα λέω όλα αυτά τώρα. Σκάει ο Νικολάκης ένα απόγευμα σπίτι μου και μου δίνει μία από αυτές τις βιντεοκασέτες. Εγώ είχα μάθει το κόλλημα του απ'την μητέρα μου που ήταν κολλητές με την μητέρα του, και  τον παίρνω στο ευγενικό. Δεν καταλάβαινε τίποτα, αυτός ο ο Νίκος δεν ήταν ο Νίκος που ήξερα τόσα χρόνια. Εκεί που μιλάγαμε σε κάποια φάση παίρνει το μάτι του στο βάθος του δωματίου στις CDθήκες μου το "666". Που το είδε ρε ο αετός...😛 Λες και είδε τον "έξω από δώ" έκανε, πετάχτηκε πάνω και άρχισε να μου λέει διάφορα παλαβά, "τι το κρατάς ρε συ εδώ μέσα αυτό το άλμπουμ, δεν φοβάσαι?" και κάτι τέτοιες μαλακιδιές.😆

Τον έβγαλα ευγενικά απ΄το σπίτι, προσπαθώντας να κρατήσω τα γέλια μου. Τι ζόρι τραβάνε ρε φίλε κάποιοι άνθρωποι δεν μπορώ να καταλάβω, και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζει τόσο πολύ η ζωή και τα πιστεύω τους.🤔

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2
  • Λυπάμαι 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
7 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Τι ζόρι τραβάνε ρε φίλε κάποιοι άνθρωποι δεν μπορώ να καταλάβω, και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζει τόσο πολύ η ζωή και τα πιστεύω τους.🤔

Ότι κάνει κέφι στον καθένα... Μπορεί να είδε το "φως" 

• Χαχα 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου