Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XIV

BillTrantos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

στην αγαπημένη μου "παράλληλη" πλευρά και το Kalamazoo (ας με διορθώσει ο master αν δεν παίζει με αυτό εδώ ο Ray)...

• Like 2

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, npap είπε

στην αγαπημένη μου "παράλληλη" πλευρά και το Kalamazoo (ας με διορθώσει ο master αν δεν παίζει με αυτό εδώ ο Ray)...

Mε το Vox Continental παίζει εδώ, με το...Kilimanjaro άρχισε να παίζει απ'το επόμενο άλμπουμ. Όλα αυτά τα τραντζιστεροειδή έμοιαζαν πολύ στον ήχο βέβαια. Ο Ray παράτησε το Vox αν θυμάμαι καλά γιατί κατασκευαστικά ήταν για τα πανηγύρια, τα πλήκτρα του έσπαγαν συχνά κλπ. Φτηνά home όργανα ήταν έτσι κι αλλιώς τα transistor organs, απλώς έτυχε να γίνουν πασίγνωστα χάρη στην επιτυχία που είχαν κάποιες μπάντες, κυρίως Doors και Animals.

Προσωπικά ποτέ δεν μου έκαναν κλικ σαν ήχος. Όχι ότι με χαλάνε κιόλας να τα ακούω, αλλά ποτέ δεν θα αγόραζα ένα, vintage ή clone. Το μέγα-κλικ έγινε όταν πρωτοάκουσα ένα Hammond, που αν θυμάμαι καλά ήταν στους Deep Purple. Love At First Sight...🥰

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

4 λεπτά πριν, BillTrantos είπε

Παρασκευή με λίγο ήλιο ανάμεσα στη μουντάδα και βροχή των τελευταίων ημερών

Παίζεις με τον πόνο μας.

Εγώ θέλω λίγο βροχή στην ζέστη των τελευταίων ημερών.

• Συμφωνώ 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator
11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Παίζεις με τον πόνο μας.

Εγώ θέλω λίγο βροχή στην ζέστη των τελευταίων ημερών.

Μωρέ ναι, απλά μας έκανε σκάρτα 3 βδομάδες καλοκαίρι φέτος κι αυτό σπαστά. 2-3 μέρες εδώ κι εκεί, μετά 2 βδομάδες σύννεφο και βροχή. Πάλι καλά ήρθα 10 μέρες στην Ελλάδα και ψήθηκα.

More is more. Yngwie Malmsteen

Μόλις τώρα, BillTrantos είπε

Μωρέ ναι, απλά μας έκανε σκάρτα 3 βδομάδες καλοκαίρι φέτος κι αυτό σπαστά. 2-3 μέρες εδώ κι εκεί, μετά 2 βδομάδες σύννεφο και βροχή. Πάλι καλά ήρθα 10 μέρες στην Ελλάδα και ψήθηκα.

Μάλλον ζούμε και οι δύο σε λάθος χώρα.

Ανάποδα έπρεπε να ήμασταν το καλοκαίρι.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator
1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

Μάλλον ζούμε και οι δύο σε λάθος χώρα.

Ανάποδα έπρεπε να ήμασταν το καλοκαίρι.

Μην παρεξηγηθώ, δεν παλεύεται η ζέστη στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Απλά μου λείπει ο ήλιος.

• Like 1

More is more. Yngwie Malmsteen

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου