fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mpamps είπε Από περιέργεια, τι άλλο είχε μέσα το πακέτο; Άμα το πει, θα τον δέσουνε ασούμε. Στην στενή δηλαδή. Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, mpamps είπε Πολύ ωραίοι οι Spock's Beard. Thanks για το story. Από περιέργεια, τι άλλο είχε μέσα το πακέτο; Δυο ντοματοπιπεριες γεμιστα με κιμα και φετα τουλουμισια by Helen 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, mpamps είπε Από περιέργεια, τι άλλο είχε μέσα το πακέτο; Τίποτα το ιδιαίτερο, ένα μπρελόκ-ανοιχτήρι για κλειδιά, ένα ποτήρι-σφηνάκι, κάποια αυτοκόλλητα νομίζω κι ένα μεταλλικό μαύρο θερμός, όλα με το logo του γκρουπ πάνω, συν τη μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με το logo SBX. Το μόνο που χρησιμοποιούσα για χρόνια από όλα αυτά ήταν το μπρελόκ. Την μπλούζα δεν την φόρεσα ποτέ παρά μόνο στο σπίτι, δεν φοράω ποτέ μπλουζάκια και μάλιστα κοντομάνικα. Αλλά μόλις άκουσα το "Their Names Escape Me" με το όνομα μου μέσα σκέφτηκα "χαλάλι τα $225". 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ το σφηνάκι και το μπρελόκ, τα έχω στο συρτάρι του γραφείου μου, κάπου πρέπει να υπάρχουν και τα υπόλοιπα. Την κούπα που βλέπετε την είχα σχεδιάσει και παραγγείλει στο Zazzle, είναι τυπωμένο πάνω της το εξώφυλλο του άλμπουμ τους "Feel Euphoria" του 2003. Το πρώτο SB άλμπουμ που άκουσα και κόλλησα μαζί τους, το εξώφυλλο δε είναι από τα πλέον αγαπημένα μου. Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Εδώ το σφηνάκι και το μπρελόκ, τα έχω στο συρτάρι του γραφείου μου, κάπου πρέπει να υπάρχουν και τα υπόλοιπα. Την κούπα που βλέπετε την είχα σχεδιάσει και παραγγείλει στο Zazzle, είναι τυπωμένο πάνω της το εξώφυλλο του άλμπουμ τους "Feel Euphoria" του 2003. Ουφ, εντάξει, δεν είπες τίποτα για τα .... άλλα. Μην πεις πόσα γραμμάρια μόνο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μην πεις πόσα γραμμάρια μόνο. Είναι που δεν θυμάμαι, αλλιώς... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Είναι που δεν θυμάμαι, αλλιώς... Καλό πράμα πρέπει να ήταν για να μην θυμάσαι τίποτα ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Καλό πράμα πρέπει να ήταν για να μην θυμάσαι τίποτα ... Μην μπερδεύεσαι λέμεεεεεε..... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Ωραίες οι κουπιτσες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Ωραίες οι κουπιτσες Μία είναι ωρε Dim, και δεν είναι κουπίτσα, είναι κουπάρα, έπρεπε να την παραγγείλω πιο μικρή. Έχω φτιάξει κατά καιρούς διάφορες κούπες στο Zazzle, κυρίως με το logo της Hammond και άλλα παρεμφερή. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις