Flotzen Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Ξέρω, βαρύ. Αλλά η επόμενη επιλογή ήταν το Discipline και έχω ξύπνημα αύριο. Γ@μώ τον καύσωνα... Δεν αντέχεται... Δε γ@μιέται...::: 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μέσα ήμανε. Μπαντάρα, δισκάρα. Ότι είναι Μπαντάρα, δισκάρια.είναι Θυμίζει όμως κάπου Gonzalo Rubalcamba ή θα μείνω με την απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, ex g.p είπε Θυμίζει όμως κάπου Gonzalo Rubalcamba ή θα μείνω με την απορία. Εμένα δεν μου θυμίζει κάτι τέτοιο πάντως. Πιο prog-fusion μου φαίνεται. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Εδώ το καλό πχιοτικό Prog, No1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εμένα δεν μου θυμίζει κάτι τέτοιο πάντως. Πιο prog-fusion μου φαίνεται. Τελικά φταίει το λυσεργικό οξύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Επιτελους το ανεβασαν οι ιδιοι οι γεροντες στο καναλι τους 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Ρεπό έχω. Μάνος? μου είμαι πια. Δεν γαμιέται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Εδώ το καλό πχιοτικό Prog, No 2: Roine Stolt - The Sounds Of Violence (1994) To κομμάτι βρίσκεται στο άλμπουμ "The Flower King" τo οποίο θεωρείται το πρώτο (ανεπίσημο) άλμπουμ των The Flower Kings. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Πωωω...το κεφαλι μου. Το ειχα ξεχασει αλλα τωρα με την προγκοδιαθεση εμφανιστηκε παλι Τα παληκαρια ειναι αλλου 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις