Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Άντε να το καλοκαιριάσουμε λίγο, διότι αυτοί οι... χαμοντίστες μας έχουν τρελάνει στην πχιότητα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Το βιντ ειναι εντελως κιτς,το κομματι ομως ειναι παιγμενο γ@mατα και η μπαντα γαζωνει. Πως γκρουβαρουν ετσι.......... Ομοιως και ο Jimmy D-ουχι Jimi. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Άντε επιτέλους, εμφανίστηκε o gvour να γκρουβάρουμε λίγο, διότι μας έφαγε η πχιότητα εδώ μέσα 3 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άντε επιτέλους, εμφανίστηκε o gvour να γκρουβάρουμε λίγο, διότι μας έφαγε η πχιότητα εδώ μέσα Μια χαρα ειναι η πχιοτητα αλλα,ειπαμε,εμεις ειμεθα λαικης κοπης.Του πανηγυριου και της ελαφροτητος λεμε. Για του λογου το αληθες............. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, gvour είπε Για του λογου το αληθες............. Ρε αλιήτη που το θυμήθηκες ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ρε αλιήτη που το θυμήθηκες ? Ξεχνιουνται αυτα παλικαρι μου?Αφου ξες τα ακου εδω κι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, gvour είπε Ξεχνιουνται αυτα παλικαρι μου?Αφου ξες τα ακου εδω κι εκει. Είχε σβηστεί τελείως από τον δικό μου "σκληρό". Και μόλις άκουσα την αρχή, λέω "ώπα ρε". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε αλιήτη που το θυμήθηκες ? Η αλήθεια είναι ότι και εγώ Βilly Squier, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να ακούσω... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Η αλήθεια είναι ότι και εγώ Βilly Squier, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να ακούσω... Ειδικά το συγκεκριμένο, που μια εποχή ήτανε "χιτάκι". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είχε σβηστεί τελείως από τον δικό μου "σκληρό". Και μόλις άκουσα την αρχή, λέω "ώπα ρε". 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Η αλήθεια είναι ότι και εγώ Βilly Squier, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να ακούσω... Μα ειναι δυνατον? Νομιζω παλικαρια χρειαζομεθα συναξη-και συνταξη βεβαιως-δια να τραγουδησομε τετοια και αλλα...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις