MGs Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Σαμη σου βρήκα σκηνοθέτη για την γιουροβίζιον του χρόνου που θα πάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Εντωμεταξύ σήμερα δέν θα ακουγα λεει μουσική,να ξεκουράσω τα αυτιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 4 λεπτά πριν, MGs είπε Εντωμεταξύ σήμερα δέν θα ακουγα λεει μουσική,να ξεκουράσω τα αυτιά μου. Με αυτά που ακούς, τα αυτιά σου θα ξεκουραστούν του αγίου Π....ορφυρίου ανήμερα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Με αυτά που ακούς, τα αυτιά σου θα ξεκουραστούν του αγίου Π....ορφυρίου ανήμερα. Μα πές μου πως θα πάει μπροστά αυτή η χωρα,που είναι 12 και κοιμόυνται όλοι. Οι 2 μας πάλι το τρέχουμε. Θα γίνει καμιά στραβή και θα τρέχουν όλοι με τα σώβρακα στους δρόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 2 λεπτά πριν, MGs είπε Μα πές μου πως θα πάει μπροστά αυτή η χωρα,που είναι 12 και κοιμόυνται όλοι. Αίσχος! Μόλις μου ήρθε μια πατάτες μπέικον/sauce κασέρι, 3 πίτες με κρεμμύδι/τζατζίκι/φέτα αλείφωτη/πατάτες και 1,5L Coca Zero 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Μόλις μου ήρθε μια πατάτες μπέικον/sauce κασέρι, 3 πίτες με κρεμμύδι/τζατζίκι/φέτα αλείφωτη/πατάτες και 1,5L Coca Zero ...μεσογειακή κουζίνα βλέπω και την κατάλληλη ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Αίσχος! Μόλις μου ήρθε μια πατάτες μπέικον/sauce κασέρι, 3 πίτες με κρεμμύδι/τζατζίκι/φέτα αλείφωτη/πατάτες και 1,5L Coca Zero Βρε ίζημα του Ευρίπου, κατακάθι της τιμημένης Κανήθου, ακόμα δεν άλλαξες τα νερά να πας για ύπνο? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Βρε ίζημα του Ευρίπου, κατακάθι της τιμημένης Κανήθου, ακόμα δεν άλλαξες τα νερά να πας για ύπνο? Περιμένω... https://shorturl.at/NfEMe Επεξεργασμένο 20 Μαϊου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις