Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 7 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εσύ παιδί μου γιατί δεν βλέπεις Eurovision? Δεν είναι κάτι που μ' ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 7 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Δεν είναι κάτι που μ' ενδιαφέρει Εύγε! 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Κάτσε να ποστάρουμε κάτι να επανέλθουν τα αυτιά μας στα νορμάλ επίπεδα. Μένουμε Σουηδία, ανεβαίνουμε level και ακούμε μια κομματάρα του 2002 από τους κορυφαίους Kaipa. Aleena Gibson - vocals Roine Stolt - guitars Hans Lundin - Hammond M3, synths, Mellotron Jonas Reingold - bass Morgan Agren - drums Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 8 Μαϊου 14 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Κάτσε να ποστάρουμε κάτι να επανέλθουν τα αυτιά μας στα νορμάλ επίπεδα. Μένουμε Σουηδία, ανεβαίνουμε level και ακούμε μια κομματάρα του 2002 από τους κορυφαίους Kaipa Hans Lundin - Hammond M3, synths, Mellotron Μας έχεις γανώσει το κεφάλι με το Χαμουνδ νίρου νίρου, νισάφι πια, ούτε Τέλε να ήτανε. Όσο για τους Σουηδούς, το καλύτερο που έχω ακούσει από Σουηδό, είναι κάτι διασκευές του Σερ, τα υπόλοιπα...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Τώρα που έφυγε ο Κανηθιώτης χαμουνδολόγος κάτσε να βάλουμε κανά σοβαρό άσθμα με μουυυυυυυυυυγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 8 Μαϊου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 8 Μαϊου 48 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε κάτσε να βάλουμε κανά σοβαρό άσθμα με μουυυυυυυυυυγκ Tragic.mp4 Άσε με να σε βοηθήσω: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Boom, boom, boom, boom στης Βαρκελώνης τα στενά, ήρθανε κάτι τύποι από τον Πειραιά και αναστατώσανε τον μαχαλά 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Είμαι στη Κάνηθο, μόλις σβήσεις το φως θα περιμένω καμιά ώρα να μπεις στον βαθύ ύπνο και εγώ θα μπω να σε καταστρέψω το χαμουνδ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 8 Μαϊου Αντε με το καλό και σήμερα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις