Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έλα ρε συ... που τους θυμήθηκες; Πρέπει να έχω κάνα - δύο CD τους από τα τότε. Ωραία μπάντα. Εξαιρετική μπάντα, έχω καμιά 10ριά άλμπουμς. Τους θυμήθηκα γιατί κάποιος σχολίασε κάτω από ένα βίντεο τους που ειχα ανεβασει στον λογαριασμό μου στο youtube και μου ήρθε email, οπότε έβαλα λίγο να ξανακούσω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Ε, μια και ανασύρθηκαν ας ακούσουμε άλλο ένα... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Ε, μια και ανασύρθηκαν ας ακούσουμε άλλο ένα... Φοβερό άλμπουμ. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Άντε να ακούσουμε κι ένα ακόμα από το ίδιο άλμπουμ, αλλά live. Ανεβασμένο στο κανάλι μου πριν 4 χρόνια. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Anderson, Bruford, Wakeman, Howe - Close To The Edge (live, 1989) 19 λεπτά είναι μόνο Samy, δες το... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Πειδής αύριονενε πρέπει να είμαι Νεάπολη στις 9 για Κύθηρα λέω να πάω για ύπνο Μέχρι τότενες ( αν ξυπνήσω και δεν με πάρει ο αιώνιος ύπνος) σας αφήνω χαλαρά Τ' αλάτια κέρασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε λέω να πάω για ύπνο (ανέλπιστο δώρο...) Καλό ύπνο Samy, θα μας λείψεις. Μας φεύγετε κιόλας.mp4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι ζουν εξωγήινοι (μπασίστες) ανάμεσά μας all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις