Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Να βάλω κι εγώ ένα DP έτσε για να γλεντήσομεν όλοι Επεξεργασμένο 4 Απριλίου από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Φρέσκο. Μου θυμίζει λίγο JJ Cale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Άσε ρε Samy, θα βάλω εγώ, μην παιδεύεσαι. To P.S. το παίζαμε σε όλα τα lives μας όπως είπα, αλλά ποτέ δεν το ηχογραφήσαμε, πλην μία φορά το 2017 μετά από δίωρο set, σαν τελευταίο κομμάτι. Δυστυχώς η απόφαση να κλείσουμε με αυτό δεν ήταν καλή ιδέα, μια και η κάμερα που τράβαγε από τη μεριά του ηχολήπτη σταμάτησε να τραβάει στα 2:50 λόγω φουλαρίσματος της μνήμης. Παρακάτω το απόσπασμα, εξωτερική ηχογράφηση, οπότε μην περιμένετε σοβαρό ήχο. Παίζω με τα Hammond XK1 & XK1c. (κάντε κάτι btw με τα video formats στο NOIZ, προσθέστε κάνα WMV πχ που πιάνει λίγο χώρο, το παραπάνω σε MP4 ή MOV είναι 440ΜΒ) Επεξεργασμένο 4 Απριλίου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Φρέσκο. Μου θυμίζει λίγο JJ Cale MK: If I ever get the chance to sit around at home, I return to certain artists again and again….. I like J.J. Cale a lot. I like the rough textures of his records (Rolling Stone, 1985) MK: I listened to a lot to JJ Cale around the time my style was developing. He’s great. He’s very, very special to me (quote to producer John Forte, 1989) 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στο φροντιστήριο Αγγλικών, ένα μεγαλύτερης ηλικίας παιδί άκουσε ότι μου αρέσουν οι Pink Floyd, και μου έφερε ένα δίσκο που περιείχε τη μουσική από μία χορογραφία του Μωρίς Μπεζάρ.Κατά τη γνώμη του περιείχε ηλεκτρονική μουσική - αυτό δεν ήταν ακριβές, αλλά όπως θα δείτε (και θα ακούσετε) ο συνθέτης Πιέρ Ανρί, τις έκανε τις τσαχπινιές του με διάφορα εφέ και ασυνήθιστη (το λιγότερο) ενορχήστρωση. Πρέπει να ήταν μορφή αυτός, είχε συνεργαστεί με διάφορους. Το βίντεο μοιάζει να είναι ξεκάθαρη επιρροή για το μετέπειτα Ζουλούκ του Ιωάννη Μιχαήλ Ζαρ. Επεξεργασμένο 5 Απριλίου από trolley Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 5 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 10 ώρες πριν, trolley είπε Το βίντεο μοιάζει να είναι ξεκάθαρη επιρροή για το μετέπειτα Ζουλούκ του Ιωάννη Μιχαήλ Ζαρ. Σαν βίντεο, μπορεί. Σαν μουσική απέχει έτη φωτός μακριά. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις