Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 1 Απριλίου από Αρχή Διαλόγου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Γαλλική περίοδος, Απρίλιος, Jazz, όλα μαζί σε ένα κομμάτι. Στο Hammond ο Joey D. The Count Basie Orchestra - April In Paris (2018) 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 8 ώρες πριν, trolley είπε η "Γαλλική περίοδος" συνεχίζεται 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου από τα 12 μου και ένθεν δεν έλειψε ποτέ από τις playlist μου (δυστυχώς εδώ κομμένο) συν ότι το είχα σαν παράδειγμα πολλές φορές στο studio όταν προσπαθούσα να βοηθήσω τραγουδιστές να απαλλαγούν από την μέγγενη του mic effect... από τα τραγούδια που μόνο ηθοποιός (και μάλιστα καλός) μπορεί να "ερμηνεύσει" στο όλον δίνοντας αξεπέραστα τον ορισμό του ανεπιτήδευτου πάθους... το βρήκα και ολόκληρο αν και αξίζει να βλέπει κανείς τον Bécaud και τις εκφράσεις του όταν το τραγουδάει... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου μια και ξαναγύρισα στο γυμνάσιο που η όμορφη Γαλλικού μας κράταγε το ενδιαφέρον (πέραν από τα κάλλη της) με τραγούδια, άλλο ένα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Γαλλία, Ιαπωνία, Αγγλία, ΗΠΑ και ξανά Γαλλία. Κάτσε να πατήσουμε και λίγο πάτρια εδάφη. Jako Organ Trio - Little Ghetto Boy (2022) Iakovos Symeonidis - guitar George Kontrafouris - organ Giannis Papadoulis - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Tι κομματάρα θυμήθηκες... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις