Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Όπως θα'λεγε κι ένας γνωστός μου, "ένα μάτσο σούργελα, άνθρωποι ποινικού και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος" Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χαιτέος μπασίστας με δίκασο ντράμερ, επικό κιμβούρδα και τραχανοπλαγιά μπουθαρίστα. Αλλά αυτοί είστε Ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Δια να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα τέτοια χάλια, ούτε ο ΠαρΤΕΡΡις, ούτε ο Καταρράκτης τέτοιο επίπεδο, είσαι άνω των 40 φρικιό του κιαρατά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Ρε φίλε, ειλικρινής απορία. Κοντεύεις τα 60, πότε θα σταματήσεις να ακούς RS? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Όποτε σταματήσεις να μας ζαλίζεις τα ούμπαλα με τον Πατατανατσίου τσίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις