Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ίσα ωρέ Ρούκουνα Ερετριανέ, που μου'μαθες και τον Robert Johnson! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ίσα ωρέ Ρούκουνα Ερετριανέ, που μου'μαθες και τον Robert Johnson! Άσε ρε λάμα της Κανήθου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου λίγα με την Κάνηθο ορέ... βρίζοντας τους κατοίκους της περιλαμβάνεις γιαγιοπαπούδες μου, θείους, ξαδέρφια και και μένα (τα καλοκαίρια) μέχρι να βγάλω μουστάκι... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Και υποδειγματικό σόλο από Luke! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Nestoras είπε Και υποδειγματικό σόλο από Luke! Kι ο Paich δίπλα στο CS80. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Ας ακούσουμε και κάνα πανκ. Dixie Dregs - Odyssey (1978) Steve Morse - guitars Allen Sloan - strings Mark Parrish - keys Andy West - basses Rod Morgenstein - drums 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ας ακούσουμε και κάνα πανκ. Dixie Dregs - Odyssey (1978) Steve Morse - guitars Μόλις διάβασα όνομα μπουθαρίστα κατάλαβα... Άσε να βάλω κανά τραγουδάκι θεικό, από θεική μπάντα, γιατί με τους άπλυτους που μας κουβαλάς συνέχεια δεν θα έχουν Καθαρή Δευτέρα οι άνθρωπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Μιας και ήρθε ο Morse στο προσκήνιο... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μόλις διάβασα όνομα μπουθαρίστα κατάλαβα... Kαι μόνο γι αυτό θα έπρεπε να το βάλεις στο repeat. Anyway. Δοκίμασε και το παρακάτω, μόνο καλό θα σου κάνει. IF - The Light Still Shines (live, 1972) J.W. Hodgkinson - vocals Terry Smith - guitar Dick Morrissey - saxes Dave Quincy - saxes John Mealing - el. piano & Hammond Jim Richardson - bass Dennis Elliott - drums 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου H άχρηστη (για τον Samy) πληροφορία της ημέρας: Ο Dick Morrissey απ'τους IF παίζει το sax στο "Love Theme" του Blade Runner. Είχε παίξει επίσης και σε δουλειές των Jon & Vangelis και Ντέμη Ρούσσου. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις