johnps Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου The Courettes @ Fiddlers Elbow 25/08/18 (youtube.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μα και εδώ έχω παίξει; Αμαρτόνε άμα πιας... Πλάκα - πλάκα μου αρέσει πολύ ο ήχος του μπάσου- το οποίο είναι ηχογραφημένο εις τα Paragas Studio και αν θυμάμαι καλά με το μπάσο του Παράγκα. Καλά θυμάμαι μάστορα; Hondo το ηρωικό το είχε αγοράσει ο κουμπάρος μου το 82 σε ένα ταξείδι στο Λονδίνο, ένας μπάμπιας Ογγλέζος, δεν μας έκοβε 3 λίρες για να έπαιρνε το Βοξ το τίαρντροπ και βρέθηκε με το Χόντο σέντερ Όταν έπαψε να παίζει του το κατάσχεσα . Στον ήχο είχε κάνει τα μαγικά του και ο Πετράν.... Είχα παίξει και πλήκτρα, προγραμμάτισα τα κρουστά, αμέ απ όλα Επεξεργασμένο 11 Μαρτίου από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Να θέσω λίγο το πλαίσιο: Έχω βάλει ένα Βallantines AC/CD (έβγαλαν μια tribute έκδοση) και μια σκέψη με γυροφέρνει... "Όχι άλλη Eurovision" Οπότε αποτοξίνωση με αγαπημένες "αμερικανιές" all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να θέσω λίγο το πλαίσιο: Έχω βάλει ένα Βallantines AC/CD... Βγάλε και καμιά φωτό, τι τα έχετε τα σμαρτφόουνς των €1,5Κ? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Σωραίος. Αλμπουματάρα btw. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Αλμπουματάρα btw. Αναμφίβολα... Βγαλμένο απ' την κόλαση 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ECC803s Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου (Συγνώμη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Τώρα που έγινα μέλος στο υπόγειο και κρυφό club των... Metal Warriors του Noiz θα του δώσουμε να καταλάβει... Metal (80ιλα φυσικά) μέχρι τελικής πτώσης... V, super strat, floyd και πάρε να 'χεις... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις