rockhead Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Disclaimer: Στην περίπτωση που ο κ. συνήγορος @LK το δει, το όνομα του συγκροτήματος και ο τίτλος του τραγουδιού αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με πρόσωπα και γεγονότα... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Dave Stryker - River Man (2022) Dave Stryker - guitar Julian Shore - piano John Patitucci - bass Brian Blade - drums + string quartet 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Dave Stryker - River Man (2022) Dave Stryker - guitar Julian Shore - piano John Patitucci - bass Brian Blade - drums + string quartet Αν ανοίξω εστιατόριο θα τους έχω στα υπόψιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αν ανοίξω εστιατόριο θα τους έχω στα υπόψιν Καμιά "Μαριώ" σε κόβω να φέρνεις στο ταβερνείο σου, που μου θες και Patitucci... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Καμιά "Μαριώ" σε κόβω να φέρνεις στο ταβερνείο σου, που μου θες και Patitucci... Προς ώρας τα παιδιά ζητάνε βοήθεια, δεν μπορούν να φτιάξουν καπουτσίνο με το παλιοχαμούνδ που μπλέξαν παλιοΚανηθιώτικια σουρτίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Στρώνεις βλέπω σιγά σιγά... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις