fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, serres είπε Τον είχα βάλει κάποτε δίπλα σ 'έναν ΑΕΡ και ό roland μου φάνηκε πολύ υποδεέστερος Με ενδιαφέρει ο όγκος δεν θέλω όμως και πολύ βάρος... Κανένα τάλαρο κιλά παραπάνω θα είναι νομίζω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, serres είπε Τότε σίγουρα να πάρεις τον roland με 2 8αρια και δύο tweeter.Παιρνει και απλές επαναφορτιζομενες μπαταρίες οπότε μπορείς να έχεις και δεύτερες για μπακ απ. Μου φαίνεται όμως καλή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, serres είπε Μου φαίνεται όμως καλή λύση. Δεν ξεπερνάει το σημείο του πόνου σου? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, serres είπε Τον είχα βάλει κάποτε δίπλα σ 'έναν ΑΕΡ και ό roland μου φάνηκε πολύ υποδεέστερος Με ενδιαφέρει ο όγκος δεν θέλω όμως και πολύ βάρος... Δεν ξέρω για τον nux πάντως αυτοί οι κινεζικοι δεν μου αρέσουν. Είχα τον mooer sd50a και ο ήχος του ήταν πραγματικά απαράδεκτος. Σίγουρα οι AER είναι ανώτεροι σε ήχο.Παντως εγώ αν δοκίμαζα κάτι τέτοιο θα επερνα κανονικό ακουστικό ενισχυτή και θα τον τροφοδοτούσα με μπαταρία επαναφορτιζομενη και τροφοδοτικό. Κυρίως γιατί θα μπορούσα να διαλέξω όποιον ενισχυτή θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Παντως εγώ αν δοκίμαζα κάτι τέτοιο θα επερνα κανονικό ακουστικό ενισχυτή και θα τον τροφοδοτούσα με μπαταρία επαναφορτιζομενη και τροφοδοτικό. υπάρχει κάτι ήδη δοκιμασμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, serres είπε υπάρχει κάτι ήδη δοκιμασμένο; Οχι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, serres είπε Τον είχα βάλει κάποτε δίπλα σ 'έναν ΑΕΡ και ό roland μου φάνηκε πολύ υποδεέστερος Οι ΑΕR είναι Ferrari... Rolls Royce... Πανάκριβοι, αλλά... Ferrari. Ότι και να βάλεις δίπλα τους σε combo ακούγεται «φιατάκι». Αν έχεις συνηθίσει στον ΑΕR, ότι και να πάρεις το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σε "ξετρελάνει". 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αν έχεις συνηθίσει στον ΑΕR, ότι και να πάρεις το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σε "ξετρελάνει". Διατηρώ μια επιφύλαξη με αυτόν. https://www.thomann.de/gr/schertler_roy_x_wood.htm Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Διατηρώ μια επιφύλαξη με αυτόν. https://www.thomann.de/gr/schertler_roy_x_wood.htm Δεν τον γνωρίζω, δεν έχω άποψη- πέντε κανάλια; Να πάρουμε έναν, να καρφώνουμε επάνω και να πάμε για live Με AER μπάσου combo έχω παίξει και είναι από άλλο ανέκδοτο πάντως... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να πάρουμε έναν, να καρφώνουμε επάνω και να πάμε για live Πλάκα πλάκα, δεν έχεις άδικο. 450W θηρίο είναι. Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση