Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Να που χρειάζεται ένα 60x optical zoom. Γιατί να κάνεις εκπτώσεις; Πάρε ένα μακσούτοφ οπτικό σουλήνα με μια μοντούρα για την κάμερα,1800mm εστιακό βάθος. Αλλά είναι πολυ αργό f16, για κανα φεγγάρι και πλανήτη. Άσε που στο ζουμ ελλοχεύουν κίνδυνοι. Ξεκινάς να ζουμάρεις σε ντίνα και τελικά είναι βαγγέλης. Καλυτερα πράιμ φόκους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Γιατί να κάνεις εκπτώσεις; Πάρε ένα μακσούτοφ οπτικό σουλήνα με μια μοντούρα για την κάμερα,1800mm εστιακό βάθος. Αλλά είναι πολυ αργό f16, για κανα φεγγάρι και πλανήτη. Ναι, αλλά πόσο πάει αυτό το πακέτο? Σίγουρα όχι φτηνά. Και τι θα γίνει αν θελήσω να κατέβω άμεσα από 60x zoom σε 40/30/15x? ΄Ώσπου να αλλάξεις φακό έχει πάει σπίτι της, έχει φάει και έχει πέσει για ύπνο. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Γιατί να κάνεις εκπτώσεις; Πάρε ένα μακσούτοφ οπτικό σουλήνα με μια μοντούρα για την κάμερα,1800mm εστιακό βάθος. Αλλά είναι πολυ αργό f16, για κανα φεγγάρι και πλανήτη. Άσε που στο ζουμ ελλοχεύουν κίνδυνοι. Ξεκινάς να ζουμάρεις σε ντίνα και τελικά είναι βαγγέλης. Καλυτερα πράιμ φόκους. Εμαθα πως στο αστεροσκοπειο αλλαζουν εξοπλισμο. Οποτε αν πας μπορει κ να τσιμπησεις φακο (μεγαλουτσικο ειναι η αληθεια) σε καλη τιμη 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε ΄Ώσπου να αλλάξεις φακό έχει πάει σπίτι της, έχει φάει και έχει πέσει για ύπνο. Και θα τηνε πιάσεις στο κρεβάτι τυχερούλη. Με τον καλό τον φακό, θα βλέπεις μέχρι τι χρώμα έχει βάψει τα νύχια των ποδιών της. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μετά από μια βδομάδα, στο σπίτι του Καταρράκτη... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Με τον καλό τον φακό, θα βλέπεις μέχρι τι χρώμα έχει βάψει τα νύχια των ποδιών της. Πατουσακιας ο Φιουζιος 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Πατουσακιας ο Φιουζιος Να σου πω. Σοβαρά, αυτά τα βαμμένα νύχια εμένα με απωθούν. Μπορεί να είμαι "ανώμαλος" δεν ξέρω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 @Waterfall-K οχι δεν ειμαι κολλημενος. Απλα μολις ανεβασες τη φωτο σκεφτηκα : "Τι κανει ο Χολντζγουωρθ με το τηλεσκοπιο?" 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Σοβαρά, αυτά τα βαμμένα νύχια εμένα με απωθούν. Μην τα βλέπεις έτσι, από κοντά φαίνονται καλύτερα.... 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε @Waterfall-K οχι δεν ειμαι κολλημενος. Απλα μολις ανεβασες τη φωτο σκεφτηκα : "Τι κανει ο Χολντζγουωρθ με το τηλεσκοπιο?" Εγώ πάλι που είμαι κολλημένος μ'αυτόν, δεν πήγε το μυαλό μου... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Από Lumix σε Lumix υπάρχει μεγάλη διαφορά φίλος. Μιλάμε για κάποια Lumix -ή όποια άλλη μηχανή- με zoom ...αστεροσκοπείου, όχι κάποια Lumix τσέπης. Πσσσσσσ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση