fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2023 56 λεπτά πριν, loucas είπε όλοι παίζουμε με την ψυχή μας εδω Μπορεί Λουκά μου, αλλά εσύ την έχεις βγάλει σε κοινή θέα φόρα παρτίδα. Και με έναν τρόπο πραγματικά καθηλωτικό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Βγήκα topfloor για ένα σιγαρέτον και ίσως είναι η πρώτη φορά που κοίταξα στα νότια (2 χρόνια που μένω εδώ - και 18 που έμενα μικρός) 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Απο την αλλη φωτογραφα που αχνοφαινεται στο βαθος κ ο Ali Akmonas 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, LK είπε Βγήκα topfloor για ένα σιγαρέτον και ίσως είναι η πρώτη φορά που κοίταξα στα νότια αν πρόκειται για την πάλαι ποτέ παραθαλάσσια ταράτσα σου, ίσως φταίνε οι ληγμένες μπύρες του Στράτου που είχαν ξεμείνει από τότε... Στις 3/6/2022 στις 4:43 ΠΜ, npap είπε 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, npap είπε αν πρόκειται για την πάλαι ποτέ παραθαλάσσια ταράτσα σου, ίσως φταίνε οι ληγμένες μπύρες του Στράτου που είχαν ξεμείνει από τότε... Από εδω ειναι η λήψη ναι 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2023 To πλύσιμο των πιάτων και των κουταλομαχαιροπίρουνων δεν είναι και από τις αγαπημένες μου ασχολίες. Όταν όμως υπάρχει πάνω απ'τον νεροχύτη παράθυρο με θέα, η βαρεμάρα μετριάζεται. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Tι γ@μ@τος καιρός σήμερα. Δροσιά που εξελίσσεται σε ψιλοκρύο, και όλη η περιοχή μυρίζει βροχή, σε συνδυασμό με τη μυρωδιά των δέντρων που έρχεται από το διπλανό αλσύλλιο. Έτσι μου'ρχεται να βγάλω στρώμα να κοιμηθώ στο μπαλκόνι. Βλέπω όμως κατάμαυρα σύννεφα και προβλέπεται να ρίξει καρέκλες αργότερα. Αμήν. 2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση