fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Έλα Φιουζιε μου. Αυτή η ομορφιά για πάρτη σου Επιτέλους .... 4 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Πρόσεξε γιατί θα σε μαρτυρήσω. Μωρέ αν μπορούσα να βγάλω φωτό, θα μαρτυριόμουνα μόνος μου. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια. Κυρφιουζιονάρα μου, υπάρχει και midjourney άμα θες, κάνεις συνδρομή. Γράφεις το άνωθεν, βγάζει εικόνα. Επεξεργασμένο 27 Ιουνίου 2023 από Ali Barout 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Κυρφιουζιονάρα μου, υπάρχει και midjourney άμα θες, κάνεις συνδρομή. ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ? ΑΙ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε ΑΙ? Ναιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Ναιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον. Σοβαρά τώρα? Μπορεί να βγάλει φωτό με εμένα να δείχνω ακκόρντα στον Holdsworth? 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Ναιγια! Του γράφεις, θέλω σέπια φωτογραφία τον Βάι μαζί με το Βασίλη τον Σαλέα, να κάθονται στα έδρανα του ΟΗΕ. Και στο βγάζει. Έτσι μούπανε τουλάχιστον. Βαι+Σαλέας Μαλμστην+Μάγκας Αχαλίνωτο Πούλος+ Γκοβαν Γράφω ταιριαστά δίδυμα να μην τα ξεχάσω. Το Τ9 έκανε το θαύμα του κ είναι τόσο κορυφαίο που δεν το διορθώνω 5 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Βαζουμε νυχτα δε σας αρεσει Βαζουμε μερα δε σας αρεσει Πειτε ρε αδερφε θεμε βρακια Απ'όλα θέμε φείλωσ, αρκει να είναι ση-με-ρι-νά. Και γάτες θέμε. Παρακάτω δύο απ'τις άπειρες που κυκλοφορούν στη γειτονιά (και σπαταλάνε τα ωραία μου λεφτά σε τροφές...). Βγήκα έξω να βρω κάποιον γείτονα που να έχει απλώσει κάνα βρακί αλλά τζίφος. Αντί για βρακί πέτυχα αυτές τις δύο γάτες που κάνουν τη μεσημεριανή σιέστα τους. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Με λίγο ψάξιμο τριγύρω βρήκα επιτέλους κάποιον που έχει απλωμένα ρούχα! Το πρόβλημα είναι ότι απέχει απ'το σπίτι μου περίπου 1,300 μέτρα. Η φωτό τραβήχτηκε με 120x zoom, εξού και η χαμηλή της πχιότητα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Και εντέχνως έχωσες και το φυλλάδιο του Lidl στην φωτό με τις γάτες. Γκρίζα διαφήμιση φίλως. Σε πλερώνουνε καλά τουλάστιχον? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Απ'όλα θέμε φείλωσ, αρκει να είναι ση-με-ρι-νά. Και γάτες θέμε. Παρακάτω δύο απ'τις άπειρες που κυκλοφορούν στη γειτονιά (και σπαταλάνε τα ωραία μου λεφτά σε τροφές...). Βγήκα έξω να βρω κάποιον γείτονα που να έχει απλώσει κάνα βρακί αλλά τζίφος. Αντί για βρακί πέτυχα αυτές τις δύο γάτες που κάνουν τη μεσημεριανή σιέστα τους. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Με λίγο ψάξιμο τριγύρω βρήκα επιτέλους κάποιον που έχει απλωμένα ρούχα! Το πρόβλημα είναι ότι απέχει απ'το σπίτι μου περίπου 1,300 μέτρα. Η φωτό τραβήχτηκε με 120x zoom, εξού και η χαμηλή της πχιότητα. Εχω και γω γατες αλλα ειναι προχτεσινες 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Εχω και γω γατες αλλα ειναι προχτεσινες Εγώ να δεις ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση