Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι εποχές για σπατάλες Άκου τι θυμήθηκα τώρα. Διάβαζα πιτσιρίκος σε ένα Μίκυ Μάο (έτσι το έλεγε ο πατέρας μου) μια ιστορία με τον Σκρουτζ. Καθότανε μια μέρα στο club των υπερ-τετράκις-μμυριούχων με άλλους υπερπλούσιους, και άκουγε τις συζητήσεις τους - "Προχτές ρε παιδιά", λέει ένας από αυτούς, "αγόρασα ένα νέο 250μετρο σκάφος με τρία ελικοδρόμια πάνω, 4 εσωτερικές πισίνες, club, σινεμά, γήπεδο τένις, παγοδρόμιο και δυο 20μετρα βαθυσκάφη, μόνο $850 μύρια..." - "Μπράβο ρε, μεγειά" του λέει ο διπλανός του. "Εγώ πριν μια βδομάδα τσίμπησα έναν 170όροφο ουρανοξύστη σε τιμή ευκαιρίας στο Dubai, $1,3 δισ", πρόσθεσε. - "Άστε ρε μάγκες", πετάγεται ένας τρίτος. "Τον περασμένο μήνα αγόρασα το νησί Μάουι της Χαβάη στα $18,5 δισ. Σκέφτομαι να ρίξω 1-2 δισ. ακόμα και να το μετατρέψω σε θερινή κατοικία." Ο Σκρουτζ ακούγοντας από δίπλα αυτά τα ποσά άρχισε να τα παίρνει στο κρανίο. - "Ρε απίθανοι, την παλεύετε καθόλου? Τιναφτάρε??" τους φωνάζει. "Τι σπατάλες είναι αυτές που ακούω? Τα έχετε χάσει εντελώς? Έτσι που το πάτε, σε 20-30 χρόνια θα καταντήσετε Δισεκατομμυριούχοι!" 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μίκυ Μάο (έτσι το έλεγε ο πατέρας μου) Κι εγώ έτσι το έλεγα (και το λέω ακόμα καμιά φορά). 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κι εγώ έτσι το έλεγα (και το λέω ακόμα καμιά φορά). "θα σου πω εγώ από αύριο που θα πάνε τα Μίκυ Μάο και τα Σεραφίμ*" μου είχε πει μια φορά που είχα φέρει έναν κακό έλεγχο απ'το σχολείο. * Σεραφίμ: 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 43 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Άκου τι θυμήθηκα τώρα. Διάβαζα πιτσιρίκος σε ένα Μίκυ Μάο (έτσι το έλεγε ο πατέρας μου) μια ιστορία με τον Σκρουτζ. Καθότανε μια μέρα στο club των υπερ-τετράκις-μμυριούχων με άλλους υπερπλούσιους, και άκουγε τις συζητήσεις τους - "Προχτές ρε παιδιά", λέει ένας από αυτούς, "αγόρασα ένα νέο 250μετρο σκάφος με τρία ελικοδρόμια πάνω, 4 εσωτερικές πισίνες, club, σινεμά, γήπεδο τένις, παγοδρόμιο και δυο 20μετρα βαθυσκάφη, μόνο $850 μύρια..." - "Μπράβο ρε, μεγειά" του λέει ο διπλανός του. "Εγώ πριν μια βδομάδα τσίμπησα έναν 170όροφο ουρανοξύστη σε τιμή ευκαιρίας στο Dubai, $1,3 δισ", πρόσθεσε. - "Άστε ρε μάγκες", πετάγεται ένας τρίτος. "Τον περασμένο μήνα αγόρασα το νησί Μάουι της Χαβάη στα $18,5 δισ. Σκέφτομαι να ρίξω 1-2 δισ. ακόμα και να το μετατρέψω σε θερινή κατοικία." Ο Σκρουτζ ακούγοντας από δίπλα αυτά τα ποσά άρχισε να τα παίρνει στο κρανίο. - "Ρε απίθανοι, την παλεύετε καθόλου? Τιναφτάρε??" τους φωνάζει. "Τι σπατάλες είναι αυτές που ακούω? Τα έχετε χάσει εντελώς? Έτσι που το πάτε, σε 20-30 χρόνια θα καταντήσετε Δισεκατομμυριούχοι!" Αυτο μου θυμησε το εξης: Καθονται στο lounge του πενταστερου δυο τυποι και τα πινουν. Σε μια φαση λεει ο ενας: " Τη βλεπεις αυτην τη γκομενα;" "Τη βλεπω" λεει ο αλλος. "Αυτη ειναι η γυναικα που με εκανε εκατομμυριουχο." "Σωπα ρε!" "Ναι. Πριν τη γνωρισω ημουν δισεκατομμυριουχος." 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Σήμερα 9.30 το πρωί απο την βεράντα με τον καφέ. 8 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Πριν λιγο απ τον καναπε 7 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Ρε σεις, είσαστε όλοι μπρούκληδες. Θάλασσα με σκάφη ο ένας, βουνά με δέντρα ο άλλος, δάσος ο άλλος. Δεν είδα κανέναν να έχει φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Πρόσεξε γιατί θα σε μαρτυρήσω. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε σεις, είσαστε όλοι μπρούκληδες. Θάλασσα με σκάφη ο ένας, βουνά με δέντρα ο άλλος, δάσος ο άλλος. Δεν είδα κανέναν να έχει φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια. Έλα Φιουζιε μου. Αυτή η ομορφιά για πάρτη σου 4 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε σεις, είσαστε όλοι μπρούκληδες. Θάλασσα με σκάφη ο ένας, βουνά με δέντρα ο άλλος, δάσος ο άλλος. Δεν είδα κανέναν να έχει φάτσα τα απλωμένα βρακιά της κυρα Μαριγώς δίπλα από τις κεραίες και τα πιάτα των συνδρομητικών στα μπαλκόνια. Βαζουμε νυχτα δε σας αρεσει Βαζουμε μερα δε σας αρεσει Πειτε ρε αδερφε θεμε βρακια 6 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση