Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Σήμερα είχε λίγο δουλειά στο video/photo studio. Λίγο editing και πολύ αλλαγη setup. 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Τι έχεις κάνει βρε φίλε!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Τι έχεις κάνει βρε φίλε!! Δεν ξέρω ακόμα, κρατάω σημειώσεις....... Το κονσεπτ πάντως είναι να είναι συνδεδεμένα όλα....με όλα....... μπορεί π.χ. να θέλω να γράφω μια vhs σε minidisc 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, LK είπε Δεν ξέρω ακόμα, κρατάω σημειώσεις....... Εκείνη την στήλη δεξιά να την στηρίξεις καλύτερα. Αν κάνει 2 ρίχτερ σεισμό θα φύγουνε όλα στο πάτωμα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Αν κάνει 2 ρίχτερ σεισμό θα φύγουνε όλα στο πάτωμα. Ναι, αλλά το πάτωμα θα σπάσει, βαριά ιστορία έχουν αφού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εκείνη την στήλη δεξιά να την στηρίξεις καλύτερα. Αν κάνει 2 ρίχτερ σεισμό θα φύγουνε όλα στο πάτωμα. Δεν παθαινει τιπότα, είναι βιδωμενη σε 6αρια τουβλα.....(απλά βιδώθηκε στραβα ) 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2023 Εγω είδα αυτό σήμερα και έπιασα το ενσταντανέ και θυμήθηκα ένα ποιηματάκι σχετικό απο τα νιάτα μου. 2 5 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε θυμήθηκα ένα ποιηματάκι σχετικό απο τα νιάτα μου. Για πες, για πες ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Εγω είδα αυτό σήμερα και έπιασα το ενσταντανέ και θυμήθηκα ένα ποιηματάκι σχετικό απο τα νιάτα μου. Ωραία φώτο, δεν λέω....και το τοπίο εξαιρετικό, αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος τί ήθελες να βγάλεις ακριβώς σου προτείνω αυτόν τον φακό και έτσι θα έχεις και από ασφαλή απόσταση πολύ κοντινά πλάνα.....της θάλασσας. 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2023 Μακρια, μακρια, το ματι γαριδα ομως 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση