Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Είναι ωραίο το σκάκι, κόλλημα, με την καλή έννοια. Σπίτι μου δεν έπαιζε κανείς, δεν ξέρω πως είχα κολλήσει, μάλλον από κάποιον φίλο το είχα μάθει. Παίζαμε και σε κάποια καφέ τα μεσημέρια, 2-3 ρούκουνες παίζαμε σκάκι δηλαδή και 100 άλλοι τάβλι. Τάβλι δεν μπόρεσα να μάθω ποτέ, πήγε κάποια μέρα να μου δείξει ένας φίλος και στο 5λεπτο το σούταρα, δεν με τράβηξε καθόλου. Είμεθα λάτρεις των πνευματικών παιγνίων... 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, mpamps είπε Μπα. Κάπου μου κρύβεται. Για να το λέτε πάντως έτσι θα 'ναι. Ξαναμπαινω στο A/C. Βρε μια χαρα εισαι. Βγες εξω και πανε μιλα της. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Ανταποκριση απο το θερινο Μπρουκλιν 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πόσα χρόνια έχω να παίξω σκάκι ρε φίλε? Ως και τα μέσα της δεκαετίας του 2000 έπαιζα σχεδόν καθημερινά, είτε με φίλους είτε με το pc. Δεν θυμάμαι γιατί το σταμάτησα... Έβγαλε η Μπέρινγκερ "Φιδάκι". Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Βαζω θαλαασες κατοπιν απαιτησης του κοινού Αλλιως βουνα 12 λεπτά πριν, trolley είπε Έβγαλε η Μπέρινγκερ "Φιδάκι". Γκρινιαρη επρεπε να βγαλει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Γκρινιαρη επρεπε να βγαλει Point Taken. All twelve of them. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Ντουζ πουα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, dimsonic είπε Αυτό το γκαντζετάκι είναι εκεί μόνιμα, ή το παίρνεις μαζί σου παντού? Με μπαταρίες δεν δουλεύει? Ε? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση