Προς το περιεχόμενο

Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, mpamps είπε

Για Πανσέληνο δε γνωρίζω.

Βγες έξω και κοίτα, τώρα πρέπει να έχει φτάσει κι από κει...😌

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω στον ισημερινο του Κρονου, εχουμε μια θαυμασια καλοκαιρινη νυχτα με μειον -130 βαθμους κελσιου, οι ανεμοι ειναι μετριοι και φυσουν με 1200 χιλιομετρα την ωρα, ενω εχουμε και 56 πανσεληνους, με εντυπωσιακοτερη αυτη του Τιτανα και της Ρεας.

• Μπερδεύτηκα 1

7 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Βγες έξω και κοίτα, τώρα πρέπει να έχει φτάσει κι από κει...😌

Μπα. Κάπου μου κρύβεται.

Για να το λέτε πάντως έτσι θα 'ναι.

Ξαναμπαινω στο A/C. 

Γιατι μπερδευτηκες ωρε waterfall; Δε σου αρεσει η ονειροποληση; Ωραια δεν ηταν στον Κρονο;

Δε σου αρεσε μαλλον. Ε, να σου βαλω οντως τι βλεπω τοτε, ασπρομαυρα κομματια, μια νικη που μολις εκανα, μαλλον βαρετη, στο παιχνιδι που βαριουνται οι περισσοτεροι.

QLdvEWYj.thumb.gif.9750161909d9ac9791315108700c6705.gif

• Like 1

7 λεπτά πριν, manosx είπε

QLdvEWYj.thumb.gif.9750161909d9ac9791315108700c6705.gif

Πόσα χρόνια έχω να παίξω σκάκι ρε φίλε? Ως και τα μέσα της δεκαετίας του 2000 έπαιζα σχεδόν καθημερινά, είτε με φίλους είτε με το pc. Δεν θυμάμαι γιατί το σταμάτησα...🤔

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Στο αλλο θεμα λενε τα παιδια την τεραστια διαφορα που εχει γινει με το ιντερνετ στη μουσικη εκπαιδευση. Οντως μεγαλη διαφορα, αλλα δεν κλανει ΜΙΑ μπροστα στη διαφορα στο σκακι 😆 Μιλαμε εχει το youtube κατι ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ 😆 αν τις ειχα αυτες πιτσιρικας θα πηγαινα για το παγκοσμιο 😆😆😆

1 λεπτό πριν, manosx είπε

Στο αλλο θεμα λενε τα παιδια την τεραστια διαφορα που εχει γινει με το ιντερνετ στη μουσικη εκπαιδευση. Οντως μεγαλη διαφορα, αλλα δεν κλανει ΜΙΑ μπροστα στη διαφορα στο σκακι 😆 Μιλαμε εχει το youtube κατι ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ 😆 αν τις ειχα αυτες πιτσιρικας θα πηγαινα για το παγκοσμιο 😆😆😆

Εξέλιξη φίλος. Εμείς τότε λύναμε ασκήσεις σκάκι στα διάφορα περιοδικά με σταυρόλεξα.🙄

Btw, σε τι πρόγραμμα παίζεις ρε? Στο παλιό μου Olivetti που έτρεχε MS-DOS είχα καλύτερο πρόγραμμα σκάκι.😛 Άντε κατέβασε κάνα καλό 3D, θυμάμαι υπήρχαν απιστευτα προγράμματα σκάκι ακόμη και τότε. Σήμερα πρέπει να κάνουν παπάδες.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δεν ειναι προγραμμα. Ειναι το site lichess.org, οπου παιζεις διαδυκτιακα με αλλους ανθρωπους σε real time. Και το παιχνιδι που εβαλα με ανθρωπο αντιπαλο ειναι, οπως ειπες οι υπολογιστες εξελιχθηκαν, οχι να τους νικησεις, ουτε ισοπαλια δε φερνεις 😆

ΟΚ πλακα κανω, επιλεγεις level αν θες, αλλα δε μου αρεσει να παιζω με υπολογιστη, δεν εχει πλακα 😆 Αν αποφασισεις να ξαναπαιξεις μπες εκει, ειναι πολυ ωραιο, εχει και πολυ ζουμι, ασκησεις, αναλυσεις τα παντα. Internet FTW.

8 λεπτά πριν, manosx είπε

Αν αποφασισεις να ξαναπαιξεις μπες εκει

Μπα, θέλω εξάσκηση, και με την γάτα μου να παίξω τώρα μάλλον θα χάσω.😆 Παίζω άλλα games αραιά και που, άσχετα με σκάκι βέβαια.

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru
2 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε

και με την γάτα μου να παίξω τώρα μάλλον θα χάσω.😆

η οικογένειά μου (από τον πατέρα μου όχι οι τρελοί οι Χαλκιδαίοι της μάνας μου) ήταν πάππου προς πάππον στρατιωτική με ανάλογη μεγάλη παράδοση στο σκάκι που έπαιζαν όλοι οι άντρες ανεξαιρέτως... οι παρτίδες μεταξύ των παππούδων μου κράταγαν μέρες... εγώ καλούτσικος υπήρξα (αν και δεν κρύβω ότι προτιμούσα την ντάμα και ποτέ δεν κάθισα να με διδάξουν σοβαρά ώστε να τιμήσω την παράδοση) αλλά δεν τολμούσα να παίξω μαζί τους παρά μόνο με τον πατέρα μου...

το παράπονο μου ήταν ότι δεν τον κέρδισα ΠΟΤΕ όσο και να προσπάθησα και το μόνο που κατάφερα ήταν κάποια σκόρπια πατ τα οποία και αυτά λίγο πριν πεθάνει μου εξομολογήθηκε ότι ήταν ευγενής προσφορά του πατρικού του φίλτρου επειδή με λυπόταν... 😁

• Like 2

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου