manosx Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μόλις πέρασε απ'τη γέφυρα. Και δύο φωτός που πήρα κάνα μισάωρο πριν. Εκει στη γεφυρα, επειδη περασε το σκαφος πολυ κοντα απο τον κοσμο, μπορουσε να ακουσει κανεις και τη μουσικη που ακουγαν μεσα στο σκαφος. Συγκεκριμενα ειχαν βαλει να παιζει αυτο: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 μικρός που τα καλοκαίρια έμενα στην γιαγιά μου στον Καράμπαμπα, ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν μην ανοίξει η γέφυρα ενώ δεν έχω προλάβει να περάσω και πέσω στην θάλασσα όπου εκεί θα πνιγώ στις "ρουφήχτρες"... μου τον είχαν καλλιεργήσει έντεχνα ώστε να τρώω όλο το φαγητό μου αλλά τα βράδια είχα ανάλογους εφιάλτες... τρόμος στον πορθμό του Ευρίπου... 1 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Βαρέθηκα να φωτογραφίζω μπρούκληδες και τα γιοτ τους στον Νότιο Ευβοϊκό. Πάρτε λοιπόν μία εσωτερική φωτό για να δείτε πως σας βλέπω. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Πώ πω τι τρελή δόμηση η Χαλκίδα στα wall paper...έχω χρόνια να έρθω βέβαια....αλλά μπραβο! 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Πώ πω τι τρελή δόμηση η Χαλκίδα στα wall paper...έχω χρόνια να έρθω βέβαια....αλλά μπραβο! Δυστυχώς δεν υπάρχουν wallpapers της Χαλκίδας σε 5760x1080 ανάλυση, οπότε έβαλα κάτι παρεμφερές, ένα wallpaper δηλαδή του Dubai... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Που λεφτά μετά για κάνα νέο synthάκι... 7 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 37 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Που λεφτά μετά για κάνα νέο synthάκι... Άσε, γιατί έχω μπλέξει με τις φαρμακευτικές της Hills τον τελευταίο καιρό. €17 το κιλό λέμε. Η κάρτα ήχου έγινε ξηρά τροφή. Να 'ναι καλά η Κούκι μου μόνο, και δεν πειράζει. 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Άτιμαι γυναίκαι, μας τα φάγατε (στην κυριολεξία) όλα... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Άτιμαι γυναίκαι, μας τα φάγατε (στην κυριολεξία) όλα... Ε άμα είναι τόσο κούκλες .... χαλάλι τους. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση