Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Μείναμε απορκοντίσιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας δεν έχει την ισχύ που θα έπρεπε? Αϊντε Mahle κ γρήγορα 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Ali Barout είπε Μείναμε απορκοντίσιο; Eπεσε η αποδοση. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Το επόμενο μου αμάξι, όσο παλιό και να'ναι θα πρέπει να έχει clima, γιατί τα κοινά air condition πάντα δεν είχαν απόδοση όταν τη χρειαζόμουν. Και δεν έφταιγε το υγρό. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Το επόμενο μου αμάξι, όσο παλιό και να'ναι θα πρέπει να έχει clima, γιατί τα κοινά air condition πάντα δεν είχαν απόδοση όταν τη χρειαζόμουν. Και δεν έφταιγε το υγρό. Κ δέκα αλογάκια παραπάνω απ'όσο νομίζουμε πως χρειαζόμαστε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 Back in the USSR 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλώς το... Illusion V, το 58μετρο yacht έσκασε μύτη ξανά στη Χαλκίδα και άραξε στον Νότιο Ευβοϊκό και απέναντι απ'το σπίτι μου, οπότε μερικές φωτός ήταν απαραίτητες. Όσοι σκέφτονται να νοικιάσουν το συγκεκριμένο yacht για καμιά βόλτα στα νησιά, θα τους κοστίσει περίπου €350,000 τη βδομάδα, συν κάποια έξτρα μικροέξοδα. Ψάξτε στο Google να δείτε πως είναι μέσα, μιλάμε για απίστευτους χώρους και πολυτέλεια στο έπακρο. Και μία κοντινή στο φεγγάρι με 60x optical zoom. Επεξεργασμένο 28 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Καλώς το... Illusion V, το 58μετρο yacht έσκασε μύτη ξανά στη Χαλκίδα και άραξε στον Νότιο Ευβοϊκό και απέναντι απ'το σπίτι μου, οπότε μερικές φωτός ήταν απαραίτητες. Όσοι σκέφτονται να νοικιάσουν το συγκεκριμένο yacht για καμιά βόλτα στα νησιά, θα τους κοστίσει περίπου €350,000 τη βδομάδα, συν κάποια έξτρα μικροέξοδα. Ψάξτε στο Google να δείτε πως είναι μέσα, μιλάμε για απίστευτους χώρους και πολυτέλεια στο έπακρο. Και μία κοντινή στο φεγγάρι με 60x optical zoom. Σιγα τη μ@λ@κια, ενα τετοιο εχω για λαντζα στο δικο μου, κατσε να στο δειξω Αμα θες κανα f18 να κανεις καμια βολτα πες, περισσευουν καμποσα, μονο προσοχη γιατι σηκωνουν σουζα ευκολα. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, manosx είπε Ρώτα πόσο το νοικιάζουν τη βδομάδα και πες μου.... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση