Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Μάιστα. Ωραίες pics ωρέ Dim. Μου θύμισες ότι έχω να κάτσω για καφέ στην παραλία καμιά 30ριά χρόνια. Καφέ μόνο σπίτι και σπάνια, στην παραλία μόνο αλκοόλ. Anyway, δυο pics που τράβηξα πριν μισή ώρα, τα παιδιά του ιστιοπλοϊκού βολτάρουν τριγύρω. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε πιτιεσντι Ποστ τρωματικ στρεςς ντιζορντερ Μετατραυματικό στρεςς δηλαδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μάιστα. Ωραίες pics ωρέ Dim. Μου θύμισες ότι έχω να κάτσω για καφέ στην παραλία καμιά 30ριά χρόνια. Καφέ μόνο σπίτι και σπάνια, στην παραλία μόνο αλκοόλ. Anyway, δυο pics που τράβηξα πριν μισή ώρα, τα παιδιά του ιστιοπλοϊκού βολτάρουν τριγύρω. Τι παραλία ρε εσυ εχεις τη Χελεν 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τι παραλία ρε εσυ εχεις τη Χελεν Και τι σχέση έχει η Helen ωρέ? Αυτή είναι υπεύθυνη για τον διατροφικό (μου) τομέα, δεν ασχολείται με καφέδες και ηδύποτα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Και τι σχέση έχει η Helen ωρέ? Αυτή είναι υπεύθυνη για τον διατροφικό (μου) τομέα, δεν ασχολείται με καφέδες και ηδύποτα. Ουτε ενα φραπεδακι δε φκιαν'? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ουτε ενα φραπεδακι δε φκιαν'? Φτιάχνω και μόνος μου, δεν χρειάζεται. Η Helen είναι για τα δύσκολα. Και μια και την ανέφερες, με πήρε τηλ. πριν κάνα μισάωρο και με ρώτησε αν θέλω να μου φτιάξει κάνα τυροπιτάρι. Ε, τι της λες τώρα με τέτοια ζέστη? "Φυσικά και θέλω" της είπα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Φτιάχνω και μόνος μου, δεν χρειάζεται. Η Helen είναι για τα δύσκολα. Και μια και την ανέφερες, με πήρε τηλ. πριν κάνα μισάωρο και με ρώτησε αν θέλω να μου φτιάξει κάνα τυροπιτάρι. Ε, τι της λες τώρα με τέτοια ζέστη? "Φυσικά και θέλω" της είπα... Χωρις σπανάκι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Χωρις σπανάκι? Ωπ, sorry, ξέχασα ότι μιλάω με Θεσσαλονικιό. Το τυροπιτάρι φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε DIM ΔΕΝ έχει σπανάκι μέσα, άσχετα του τι μπορεί να πιστεύετε/φτιάχνετε στα περίεργα μέρη σου. Η σπανακοτυρόπιτα έχει σπανάκι. Η σπανακόπιτα σκέτο θα έλεγα, μια και δεν νοείται σπανακόπιτα άνευ τυριού για τον μέσο νοήμονα και με σώας τα φρένας άνθρωπο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 It took and lifted us.. 7 ποφορια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση