dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μπροστά μου είναι, όντως. Αλλά το θέμα είναι εσύ τι βλέπεις. Στη φωτό δεν βλέπω θάλασσα, εκτός κι αν εννοείς ότι υπάρχει πέρα στο βάθος. Ακόμα κι αν υπάρχει, δεν φαίνεται στη φωτό φίλος, εξού και η ερώτηση για παραλιακό μαγαζί. Δεν κατσαμε σε παραλιακό. Την αλλη φορα θα σε βγαλω και το νερο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν κατσαμε σε παραλιακό. Την αλλη φορα θα σε βγαλω και το νερο Μην ξεχάσεις... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Αυριο που θα κανει να πιω καφε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Αυριο που θα κανει να πιω καφε Σήμερα γιατί δεν κάνει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Σήμερα γιατί δεν κάνει? Του τελείωσε ένα πακέτο που είχε από το 72. Περιμένει καινούργιο από το Αμστερνταμ. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μία portrait και μία landscape. Βλέπω σιγά σιγά επανέρχεσαι στην κανονικότητα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Παρε και το πειρατικό 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 dim μου εχεις προκαλεσει PTSD λεμε, εχω μερικες μερες τωρα που θελω να κατεβω κεντρο για κανα καφε και δεν την παλευω να κουνηθω απο την Καλαμαρια λογω ζεστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, odis13 είπε dim μου εχεις προκαλεσει PTSD λεμε, εχω μερικες μερες τωρα που θελω να κατεβω κεντρο για κανα καφε και δεν την παλευω να κουνηθω απο την Καλαμαρια λογω ζεστης... Αν και δεν ξερω τι εστι πιτιεσντι οποτε θες ριξε συρμα σπο πριν να βρεθούμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση