dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε Κατέβηκες με αυτή τη ζέστη στη Γούναρη; Γούναρη για δισκο εχω να περάσω 48 χρόνια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Γούναρη για δισκο εχω να περάσω 48 χρόνια Για Γουναρη μου φάνηκε το ραφι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Εάν είναι στου "Ζαχαρία" η φωτο, ο Boz Scaggs μπροστά δικός μου ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε Για Γουναρη μου φάνηκε το ραφι. τα ξεπούλησε και τα πήρε το παμπλικ 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Εάν είναι στου "Ζαχαρία" η φωτο, ο Boz Scaggs μπροστά δικός μου ήταν... όχι μάνα μου. (χρόνια και ζαμάνια!) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, dimsonic είπε Πάλι να ψάχνω με έβαλες (είπαμε περνάω τη φάση ξέρω τί μου γίνεται και που είναι που μετά τη μετακόμιση;- το έπαθα και με τη "ρυθμολογία".). Βρήκα το ένα, πάμε δυναμικά για Ζέπελιν, Μπάουι και Κουήν (τον άλλονα τον Σκαγκς θυμαμαι ότι μαλλον δεν τον έχω ) 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Δεν ειπα να ψάξετε. Τι βλεπω λεω Βαλτο στο φβ και κανε examine την εικονα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, dimsonic είπε κανε examine την εικονα τι θα πει αυτό; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 βάλε την εικόν στον browser και κάνε search image with google ή δες την με το lens με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε βάλε την εικόν στον browser και κάνε search image with google ή δες την με το lens Και τι θα γίνει; Δεν τα καταλαβαίνω αυτα που με λες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, LK είπε Και τι θα γίνει; Δεν τα καταλαβαίνω αυτα που με λες. λέω, το νήμα είναι τι βλέπετε τώρα. Εβαλα τι έβλεπα τοτε. Δεν έβαλα "βρείτε τι δείχνω και δειξτε το" ΟΚ βρήκες τους Procol harum. Λεω αν καποιος θέλει να βρει τα άλλα κάνει έρευνα με το lens. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση