fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Κάνει και για την motherboard? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Εγώ στο είπα. Αλλά δεν εννοούσα να πλύνεις μ'αυτό τα πλήκτρα του Hammond... όχι ρε, μπάνιο έκανα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε όχι ρε, μπάνιο έκανα Επιτέλους.... 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάνει και για την motherboard? Μόνο Fairy φίλος για motherboards, που ζεις? 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 ψάχνω να βρω τι μου θυμίζω και μάλλον καταλήγω σ αυτό 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 49 λεπτά πριν, dimsonic είπε ψάχνω να βρω τι μου θυμίζω και μάλλον καταλήγω σ αυτό Συνεχισε το, εχει ψωμι η φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 κάτι τέτοιο μάλλον με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 από την μεσημεριανή σκυλοβόλτα ΧΨΚΑ 2 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάλι με έπιασε η γ@$#γέφυρα. Λες και περιμένουν πότε πάω να βγω απ'το σπίτι για να την ανοίξουν, ένα περίεργο πράγμα... https://olne.gr/el/evripos-bridge/evripos-bridge-live-stream Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 41 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πάλι με έπιασε η γ@$#γέφυρα. Σε πονάει? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σε πονάει? Άσε φίλος, έχω αγκαλιάσει το AC και περιμένω καμία 10ρια γιοτ να περάσουν σε ρυθμό σαλιγκαριού. Παίρνω τηλ. ραδιοταξί να κάνω τη γύρα από την υψηλή γέφυρα, ελπίζω να υπάρχει κάποιο ταξί απ'τη μεριά μου αλλιώς.... Τζίφος.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση