dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Καθόλου μια χαρά φίλος, είναι εντελώς θαμπή, δηλαδή "out of focus". Αν την βλέπεις στην οθονίτσα της κάμερας θα φαίνεται μια χαρά, στο pc δεν... Hello 2.5 sec με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Hello 2.5 sec Hello: Out-Of Focus! Kαι 200" να το αφήσεις, αν δεν κάνεις focus πάλι θαμπή θα βγει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Hello: Out-Of Focus! Kαι 200" να το αφήσεις, αν δεν κάνεις focus πάλι θαμπή θα βγει. Παμε ξανα... Manual focus απειρο. (Εκτος αν δεν την θεωρεις απειρο την αφροδιτη) 2.5 sec στο χερι. 6400 iso και 1 1/3 stop down. Τριποδα δεν βαζω ειπα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παμε ξανα... Manual focus απειρο. (Εκτος αν δεν την θεωρεις απειρο την αφροδιτη) 2.5 sec στο χερι. 6400 iso και 1 1/3 stop down. Τριποδα δεν βαζω ειπα Δεν καταλαβαινόμαστε σήμερα Dim. θα στο πω τρίτη και τελευταία φορά: η φωτογραφία είναι ΘΑΜΠΗ. Δεν βλέπεται δηλαδή. Γιατί? Γιατί είναι Θ-Α-Μ-Π-Η! Στο PC λοιπόν φαίνεται θαμπή, στο κινητό σου ή στην οθόνη της κάμερας λογικά φαίνεται οκ. Οπότε μην μου γράφεις τα ISΟ, τα δευτερόλεπτα έκθεσης, την έλλειψη τρίποδα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Απλά κάνε κάτι να βγάλεις μια φωτό in focus. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν καταλαβαινόμαστε σήμερα Dim. θα στο πω τρίτη και τελευταία φορά: η φωτογραφία είναι ΘΑΜΠΗ. Δεν βλέπεται δηλαδή. Γιατί? Γιατί είναι Θ-Α-Μ-Π-Η! Στο PC λοιπόν φαίνεται θαμπή, στο κινητό σου ή στην οθόνη της κάμερας λογικά φαίνεται οκ. Οπότε μην μου γράφεις τα ISΟ, τα δευτερόλεπτα έκθεσης, την έλλειψη τρίποδα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Απλά κάνε κάτι να βγάλεις μια φωτό in focus. Βγαλε εσυ μια εστιασμενη με 2.5 δλ στο χερι και ξανασυζητάμε. Σου λεω ειναι α πει ρο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Ελα, εφτασες ως εδω, κανε και την παλικαρια για το τριποδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Ελα, εφτασες ως εδω, κανε και την παλικαρια για το τριποδο Μωρε πριτς... Τωρα εδυσε αλλωστε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Μισές δουλειές κάνετε. Πάρτε ένα τηλεσκοπιάκι να κάνετε την δουλειά σας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πάρτε ένα τηλεσκοπιάκι να κάνετε την δουλειά σας. Δεν χρειαζόμαστε φίλος, έχουμε κάμερα με 60x optical zoom leme! 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Ελα Dim, βγες στο βουνο να ξηγηθεις αστροφωτογραφιση, ελα ξηγησου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση