fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μόλις βεβαιώθηκα ότι δεν έχεις το Predator. Αυγά τρώω φίλος αυτή τη στιγμή, αυγά τηγανητά με φέτα και μισό λίτρο Coca Zero με πάγο. Ε, είναι μακριά και δεν έχω τα γυαλιά μου μαζί. Έβλεπα ότι τρως, αλλά μου φάνηκε σαν σάντουϊτς. Τι στο διάολα, αυτό το software είναι χάλια, άλλα αντ' άλλων δείχνει. Θα το πάω πίσω. Ωραία είναι πάντως εκεί που μένεις. Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ωραία είναι πάντως εκεί που μένεις. Καλά είναι. Μπροστά στα 100 μέτρα θάλασσα, με τον σταθμό του τραίνου ενδιάμεσα, κολλητά στο σπιτι ένα καταπρασινο παρκάκι, στο πισω μερος στα 30 μέτρα ενα αλσύλλιο, και η παραλία της πόλης 5 λεπτα μακρια με τα ποδια. Είναι ωραια γειτονιά, μένω εδώ από μωρό παιδί. Στην Αθήνα γεννήθηκα αλλά μόλις έκλεισα βδομαδα με φέρανε Χαλκίδα. Ευτυχώς... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 7 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Άλλος με πανσελήνους, χιόνια στα καμπαναριά, ανατολές και δύσεις. Ωρέ κλεφτόπουλα. κανείς δεν διαβάζει τον τίτλο του θρεντ? "Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?" γράφει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε "Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?" γράφει. Βρε τώρα είναι νύχτα, δεν βλέπουνε τίποτα ασούμε. Κάνε το καλύτερα, "τι βλέπετε απ' το σπίτι/δουλειά σας (εκτός κι αν είστε κάπου αλλού)". Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 σήμερα έχει συννεφιά αυτά που έβαλα είναι από 2 μήνες πριν μέχρι 10 μέρες πριν τωρα αμα βγω θα δεις μαύρο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε σήμερα έχει συννεφιά Nα περιμένεις να ξημερώσει φίλος, γιατί τόση βιασύνη? Το θρεντ δεν φεύγει, εδώ θα είναι και αύριο. Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 να αλλάξεις τίτλο και να λέει τι βλέπετε στις 11.14 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε να αλλάξεις τίτλο και να λέει τι βλέπετε στις 11.14 ΠΜ ή ΜΜ? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Nα περιμένουν να ξημερώσει φίλος, γιατί τόση βιασύνη? Το θρεντ δεν φεύγει, εδώ θα είναι και αύριο. Κοίτα να δεις. Εγώ δεν έχω smartphone να τραβάω φωτογραφίες. Αλλά σε μερικά χρόνια που θα πάρω, θα ανεβάσω κι εγώ. Το thread εδώ θα είναι νομίζω. Ε αμανείναι έτσι ασούμε .... εντάξει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση