σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μετα την πρωινη σκυλοβολτα. Κουκλί Καλοπαιχτη dim! Το μόνο που θα πρότεινα είναι να μπει η epi πρώτη στον οποοβαστο με τις κιθάρες. Ταιριάζει περισσότερο στο μάτι να την βλέπεις δίπλα στο Χάμοντ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Κουκλί Καλοπαιχτη dim! Το μόνο που θα πρότεινα είναι να μπει η epi πρώτη στον οποοβαστο με τις κιθάρες. Ταιριάζει περισσότερο στο μάτι να την βλέπεις δίπλα στο Χάμοντ ποιός ήρθε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τ9.... Κινητό βλέπεις... Καλοπαιχτο. Το Χάμοντ εννοώ Κ οποοβαστος=οπλοβαστος Επεξεργασμένο 6 Ιουλίου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Τ9.... Κινητό βλέπεις... Καλοπαιχτο. Το Χάμοντ εννοώ Κ οποοβαστος=οπλοβαστος να πάρεις ένα σαν το φούζιου. Εγγύηση 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, dimsonic είπε Πανω που θα εβγαζα τα ζωα Είδες και αποείδες σήμερα και τα άφησες να βγούνε μόνα τους? Βρε δεν τους είπες να μην βγαίνουν στον δρόμο? https://www.msn.com/el-gr/news/other/λαμία-βγήκαν-τα-πρόβατα-στην-εθνική-δείτε-βίντεο-και-φωτογραφίες/ar-AA1dv6vk?ocid=hpmsn&cvid=451e8cca4cff467b8de9c2a44921c949&ei=64 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είδες και αποείδες σήμερα και τα άφησες να βγούνε μόνα τους? τσ'είπα σήμερα έχω να παίξω χάμω 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, dimsonic είπε Μετα την πρωινη σκυλοβολτα. Δεν μου είπες τελικά πως είδες το πληκτρολόγιο, την αίσθηση του. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν μου είπες τελικά πως είδες το πληκτρολόγιο, την αίσθηση του. Δεν εχω μεγαλη εμπειρια για να πω. Παντως τρελλες δεν μπορώ να κάνω. Εννοω χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο μη συμβατικά. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν εχω μεγαλη εμπειρια για να πω. Παντως τρελλες δεν μπορώ να κάνω. Εννοω χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο μη συμβατικά. Ρωτάω πως σου φαίνεται σαν αίσθηση, σε σχέση πάντα με τα πληκτρολόγια που έχεις χρησιμοποιήσει. Επεξεργασμένο 6 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Απο το nektar που εχω ή το παιχνίδι m32 σαφως καλυτερα. Σε σχεση με το roland πιανο που εχω απλα διαφορετικο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση