Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 @fusiongtr Από Μαλτίζ Φάλκον οριέντηντ Φάσιον έχω 1000 αλλά είσαι εσωτερικού χώρου.....θα είμαι εκτός θέματος Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, LK είπε Από Μαλτίζ Φάλκον οριέντηντ έχω 1000 .... Ήμουν σίγουρος 1000%. EDIT: Ανεμιστήρα με κορδέλες και φώτα ΝΕΟΝ έχεις στο γραφείο? Επεξεργασμένο 30 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Άντε και μια σε πραγματικό χρόνο. Συμβαίνει τωρα 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Άντε και μια σε πραγματικό χρόνο. Συμβαίνει τωρα Μην μου πεις ότι πρασίνισε ο ήλιος ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μην μου πεις ότι πρασίνισε ο ήλιος ... Πάντα πράσινος είναι και πάντα ανατέλλει ......και μας οδηγεί. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, LK είπε Άντε και μια σε πραγματικό χρόνο. Συμβαίνει τωρα Το πιασαμε το υπονοουμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μην μου πεις ότι πρασίνισε ο ήλιος ... Πότε κιόλας πέρασες 7k rep; Είσαι πολύ γρήγορος Θέλουμε να το γιορτάσεις με ένα giveaway Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Το πιασαμε το υπονοουμενο Υπονοούμενο; Νόμιζα ότι ήμουν σαφής. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Να παρει και μεταγραφη τον Τσιπρα για αρχηγο το ΠΑΣΟΚ, γιατι το γιδοτυρι απο την Κρητη δεν τραβαει, και φυγαμε για τελικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 @fusiongtr και @manosx Και για να μην νομίζεται ότι λέω λαλακίες,......ο νουνός μου. https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/pethane-o-proin-voyleytis-toy-pasok-giorgos-davidopoylos/ 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση