σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Ωπα χοντραινει το πραγμα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, MarLog είπε Την φύτεψες στον κήπο και την βλέπεις απ' το μπαλκόνι? EDIT: Βρε εσύ @Waterfall-K mk2, να ρωτήσω κάτι χαζό. Μήπως μένεις στην Θηβών (ή στην Καραμανλή)? Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μήπως μένεις στην Θηβών (ή στην Καραμανλή)? Στην Θηβών. Η Καραμανλή (πρώην Αθηνών) είναι ακριβώς από κάτω μου, είναι παράλληλη της Θηβών. Που ξέρεις εσύ ωρέ από Θηβών κ' Καραμανλή? Βρήκες και κατέβασες κάνα σπασμένο predator? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Στην Θηβών. Η Καραμανλή (πρώην Αθηνών) είναι ακριβώς από κάτω μου, είναι παράλληλη της Θηβών. Το φαντάστηκα. Έχω κάνει κατασκοπεία βρε. Έχω περάσει άπειρες φορές από την Χαλκίδα, δεν έχω καθίσει όμως πολύ. Θυμάμαι ότι αυτή την θέα, από εκεί μπορείς να την έχεις. Προφανώς η είσοδος είναι από την Θηβών, αλλά η βεράντα σου βλέπει στην Καραμανλή. EDIT: Μήπως είσαι κοντά στο σχολείο και απέναντι από το αλσύλλιο με τα πεύκα? Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θυμάμαι ότι αυτή την θέα, από εκεί μπορείς να την έχεις. Ναι ρε φίλος, αλλά στη Θηβών πως βρέθηκες? Η οδός αυτή είναι στην Βοιωτική πλευρά της πόλης, τι δουλειά είχες από εδώ? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ναι ρε φίλος, αλλά στη Θηβών πως βρέθηκες? Η οδός αυτή είναι στην Βοιωτική πλευρά της πόλης, τι δουλειά είχες από εδώ? Πάντα περνούσα από τον κλασσικό δρόμο της καινούριας γέφυρας για να πάω στην Δίρφη. Ε, κάποιες φορές, είπα να ακολουθήσω εναλλακτικές διαδρομές, και φτάνοντας στην Καραμανλή, μου έκανε εντύπωση η θέα. Οπότε σταμάτησα και περπάτησα λίγο τριγύρω. EDIT: Σε βλέπω ρε, άσε κάτω το σάντουϊτς ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Την φύτεψες στον κήπο και την βλέπεις απ' το μπαλκόνι? Μπα όχι. Συμβουλεύτηκα την ΑΙ και μου είπε ότι η μόνη σωστή απάντηση σε ερωτήσεις στο noiz είναι «Fender Telecaster” (Μου είπε και για κάτι χορδές αλλά δεν το έπιασα - θα το ψάξω) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, MarLog είπε Συμβουλεύτηκα την ΑΙ και μου είπε ότι η μόνη σωστή απάντηση σε ερωτήσεις στο noiz είναι «Fender Telecaster” Ισχύει αυτό και για εξωτερικούς χώρους? Νόμιζα ότι είναι μόνο για εσωτερικούς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σε βλέπω ρε, άσε κάτω το σάντουϊτς ... Μόλις βεβαιώθηκα ότι δεν έχεις το Predator. Αυγά τρώω φίλος αυτή τη στιγμή, αυγά τηγανητά με φέτα και μισό λίτρο Coca Zero με πάγο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, MarLog είπε Μπα όχι. Συμβουλεύτηκα την ΑΙ και μου είπε ότι η μόνη σωστή απάντηση σε ερωτήσεις στο noiz είναι «Fender Telecaster” (Μου είπε και για κάτι χορδές αλλά δεν το έπιασα - θα το ψάξω) Πάλι καλά γιατί μόλις είδα την τελε σε θρεντ τι βλέπετε σήμερα, σκέφτηκα μήπως αντί για καλωσόρισμα, ο σουπερφανκ σε απήγαγε κ σε κλείδωσε στο δωμάτιο του μέχρι να ασπαστείς το δόγμα του 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση